aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒρήκε τις λύσεις για να καλύψει τα κενά

Βρήκε τις λύσεις για να καλύψει τα κενά

Με δεδομένες τις απουσίες που υπάρχουν, ο Σωφρόνης Αυγουστή κατά πάσα πιθανότητα θα διαφοροποιήσει τα πλάνα του στον αποψινό αγώνα. Το σενάριο, ο Χάμπος Κυριάκου να μετακινηθεί στο κέντρο, στη φυσική του θέση, παρότι υπήρχε και στα τελευταία παιχνίδια, ο τεχνικός του Απόλλωνα προτίμησε τον Κύπριο διεθνή σε ρόλο στόπερ.

Με την απουσία του Σατσέτι όμως, ο 21χρονος διεθνής θα επιστρέψει στη μεσαία γραμμή, έχοντας δίπλα του τον Μπεντόγια, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Πελαγίας.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, την ενδεκάδα του Απόλλωνα θα στελεχώνουν οι ακόλουθοι: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάλε και στα άκρα της άμυνας οι Σέρζιο (δεξιά) και Βασιλείου (αριστερά). Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Βινίσιους και ο Πελαγίας.

Ανασταλτικοί μέσοι θα αγωνιστούν οι Κυριάκου και Μπεντόγια και σε μεσοεπιθετικό ρόλο ο Ντα Σίλβα. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μαγκλίτσα και στα άκρα οι Παπουλής και Πέδρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ