aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒρήκε λύση από τη... Βραζιλία και έσωσε το τομάρι της η Σαχτάρ

Βρήκε λύση από τη… Βραζιλία και έσωσε το τομάρι της η Σαχτάρ

Μεγάλο ματς στο Χάρκοβο χωρίς όμως νικητή, αφού Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ ήρθαν ισόπαλες 2-2 και μοιράστηκαν από έναν βαθμό στη μάχη για τη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου.

Οι Κροάτες έφτασαν κοντά στο να πανηγυρίσουν ένα σπουδαίο διπλό με ανατροπή, όμως Άλαν Πάτρικ και Ντοντό συνδιάστηκαν μοναδικά στο 75ο λεπτό και με ένα γκολ με βραζιλιάνικη εσάνς κατάφεραν να χαρίσουν στους Ουκρανούς τον βαθμό της ισοπαλίας. «Αστείο» το πέναλτι του Πιάτοφ στον Γκαβράνοβιτς με το οποίο είχαν πάρει νωρίτερα προβάδισμα στο ματς οι Κροάτες.

Η ομάδα του Λούις Κάστρο, κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο παιχνίδι με τον Μάρλος να βρίσκει τον Κονοπλιάνκα, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά από την μικρή περιοχή στο 16΄και έβαλε μπροστά με 1-0 τους Ουκρανούς.

Σχεδόν δέκα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την απάντηση με τον Όρσιτς να βγάζει την μπαλιά στην περιοχή και τον Όλμο με όμορφο τελείωμα να ισοφαρίζει σε 1-1 για την Ντινάμο. Η ομάδα του Ζάγκρεμπ, έφτασε όμως στην ανατροπή με το «δώρο» του Πιάτοφ. Ο Ουκρανός πορτιέρε, γκρέμισε με αστείο τρόπο τον Γκαβράνοβιτς που είχε…. κατασκηνώσει στην μικρή περιοχή του στο 60’ και Όρσιτς από τα έντεκα μέτρα δεν είχε πρόβλημα να γράψει το 2-1 για τους Κροάτες.

Πάντως οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να απαντήσουν στο 75’ με τον Άλαν Πάτρικ να βγάζει μια μπαλιά πάρε-βάλε στον Ντοντό και τον Βραζιλιάνο να ισοφαρίζει σε 2-2 για την ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ