aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒρήκε χορηγό για το γήπεδο

Βρήκε χορηγό για το γήπεδο

Σε προχωρημένες επαφές με γνωστή Εταιρεία προκειμένου να γίνει ο χορηγός της Νέας Σαλαμίνας που θα αναγράφεται για το γήπεδο «Αμμόχωστος», βρίσκεται η διοίκηση και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει επέλθει συμφωνία. Μόλις μπουν οι υπογραφές στα σχετικά συμβόλαιο θα υπάρξει και ανακοίνωση από τους ερυθρόλευκους. Η συνεργασία με την Dimco θα συνεχιστεί μέσω λογότυπου στις εμφανίσεις της ομάδας. Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά χθες η Νέα Σαλαμίνα έδωσε το πρώτο της φιλικό προετοιμασίας, με αντίπαλο τον Ερμή στο «Γρηγόρης Αυξεντίου».

Τέλος, ο τέως ποδοσφαιριστής της ομάδας, Σάββας Τσαμπούρης, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τη Νέα Σαλαμίνα και τον κόσμο της: «Μετά από ένα χρόνο στο όμορφο νησί της Κύπρου και την ομάδα της Νέας Σαλαμίνας, ήρθε ο επόμενος σταθμός της καριέρας μου ξανά στην Ελλάδα (σ.σ Λεβαδειακό)! Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα και του φιλάθλους που με αγκάλιασαν από τη πρώτη στιγμή! Καλή ποδοσφαιρική σεζόν και εις το επαναδείν!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ