aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒργκοτς: «Όλοι ξέρουν τον Σίφο, απίστευτο αυτό που συνέβη στο Λιοπέτρι»

Βργκοτς: «Όλοι ξέρουν τον Σίφο, απίστευτο αυτό που συνέβη στο Λιοπέτρι»

Στην κάμερα του γραφείου Τύπου της Ανόρθωσης μίλησε ο Μπράνγκο Βργκοτς, ο οποίος αναφέρθηκε στην προετοιμασία των κυανόλευκων, τους λόγους που τον οδήγησαν να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και τόνισε πως τα όσα έγιναν στο Λιοπέτρι (πρώτη ανοικτή προπόνηση) ήταν κάτι πρωτόγνωρο γι’ αυτόν.

Μπράνκο καλωσόρισες στην Ανόρθωση, θέλουμε να μοιραστείς μαζί μας τις πρώτες σου σκέψεις ως ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης;

«Ευχαριστώ! Μέχρι τώρα είναι όλα εντάξει, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και έχουμε αρκετό χρόνο μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Μέχρι τώρα το απολαμβάνω».

Τι σε έκανε να πάρεις την απόφαση να συνεχίσεις εδώ;

«Μίλησε με κάποιους φίλους που έπαιζαν εδώ την περασμένη σεζόν. Μου είπαν ότι ετοιμάζουν κάτι καινούριο και με έπεισαν να έρθω εδώ, ήθελα να είμαι μέρος αυτού. Αποφάσισα να αλλάξω σύλλογο μετά από χρόνια και γι’ αυτό ήρθα εδώ».

-Πιστεύεις πως η παρουσία του Γκόρντον Σίλτελφελντ θα σε βοηθήσει εδώ;

«Φυσικά, είναι μεγάλο όνομα στην Κροατία, έπαιξε στην Εθνική και όλοι τον γνωρίζουν. Μέχρι στιγμής με βοηθά, ελπίζω να τον βοηθήσω και εγώ και να έχουμε καλή συνεργασία».

-Βλέποντας τον κόσμο στην προπόνηση στο Λιοπέτι, τι έχεις να πεις;

«Εκπληκτική εμπειρία! Πρώτη φορά είδα τόσο πολύ κόσμο μαζεμένο σε μία προπόνηση, ήταν απίστευτο. Είναι πολύ καλό για μας και ένα κίνητρο για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να κάνουμε κάτι καλό για τη νέα σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ