aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒρέθηκε το μοιραίο αεροπλάνο που μετέφερε τον Σάλα (video)

Βρέθηκε το μοιραίο αεροπλάνο που μετέφερε τον Σάλα (video)

Τα συντρίμμια του αεροσκάφους του Εμιλιάνο Σάλα βρέθηκαν στη Μάγχη σύμφωνα με την οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή.

Τα βρετανικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως το πρωί της Κυριακής εντοπίστηκαν στη Μάγχη τα συντρίμμια του μοιραίου αεροπλάνου που μετέφερε τον Εμιλιάνο Σάλα και τον πιλότο Ντέιβιντ Ιμποτσον.

Δυστυχώς, οι δυο άνδρες θεωρούνται νεκροί, όπως ανακοίνωσε και ο υπεύθυνος των ερευνών, David Mearns. Πριν λίγη ώρα, το Sky News είχε μεταδώσει την θλιβερή είδηση, κάτι που είχε επιβεβαιωθεί και από τους υπεύθυνους της έρευνας του μοιραίου «Piper Malibu».

Το αεροσκάφος εξαφανίστηκε από τα ραντάρ κοντά στα νησιά της Μάγχης στις 22 Ιανουαρίου και η ειδική ομάδα με δυο σκάφη είχε μειώσει την περιοχή αναζήτησης σε μόλις τέσσερα τετραγωνικά μίλια. Το πρωί της Δευτέρας θα υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση των αρχών, ενώ έπειτα θα αρχίσουν και οι έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος.

Ο Ντέιβιτ Μερνς, υπεύθυνος ερευνών με tweet έγραψε ότι: «…τα συντρίμμια του αεροπλάνου βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής (3/2) από το FPV MORVEN. Όπως συμφωνήθηκε με την AAIB (σ.σ. η εταιρία ερευνών αεροπορικών δυστυχημάτων της Βρετανίας) τα συντρίμμια θα μεταφερθούν για να επιβεβαιωθεί ότι όντως ανήκουν στο αεροπλάνο…” και συνέχισε με δεύτερη ανάρτηση “…οι οικογένειες του Σάλα και του Ίμποτσον έχουν ενημερωθεί από την αστυνομία και τη Δευτέρα η AAIB θα εκδώσει ανακοίνωση…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ