aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒρέθηκε νεκρός σε λίμνη ο ποδοσφαιριστής Ντέρικ Οτίμ!

Βρέθηκε νεκρός σε λίμνη ο ποδοσφαιριστής Ντέρικ Οτίμ!

Μία δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή σήμερα το πρωί (5/7) καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής της δεύτερης ομάδας της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ντέρικ Ότιμ πνίγηκε στη λίμνη «Keowee» στη Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Ο Γκανέζος, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγγλία, πήγε στη σχετική περιοχή για να επισκεφθεί τους φίλους του και τελικά η βόλτα τους κατέληξε σε τραγωδία. Τον θάνατό του, επιβεβαίωσε και η Νότιγχαμ με ανάρτησή της στο Twitter. Ο φίλος του Ότιμ , Μάτι Κας, που υπήρξαν συμπαίκτες στους «κόκκινους», έγραψε για τον χαμό του: «Πάντα έφερνε χαμόγελο στα πρόσωπα όλων. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το γράφω αυτό».

Εκτός βέβαια από τον Κας, στο πλευρό της οικογένειας του άτυχου ποδοσφαιριστή, στάθηκαν πολλοί γράφοντας τα συλλυπητήριά τους. Ένα μάλιστα εξ’ αυτών ανέφερε: «Ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης και ένας απίστευτος άνθρωπος. Η ζωή μπορεί να γίνει αφόρητα σκληρή».

Η θέση του στο ποδόσφαιρο ήταν επιθετικός μέσος και λέγεται ότι είχε πολύ καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Αγωνίστηκε στην ομάδα νέων της Νότιγχαμ κατά το παρελθόν, ενώ τους τελευταίους μήνες δεν αγωνιζόταν πουθενά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ