aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Βράζουν» στη Μπαρσελόνα με το VAR: «Ακυρώθηκε για... μια τρίχα»! (vds)

«Βράζουν» στη Μπαρσελόνα με το VAR: «Ακυρώθηκε για… μια τρίχα»! (vds)

Η Μπαρτσελόνα είδε δύο φορές να της ακυρώνονται γκολ στον ημιτελικό του ισπανικού Super Cup απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης και στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στα social media τα έβαλαν με το VAR και… ξέσπασαν όταν μέτρησε το κανονικό τέρμα του Γκριεζμάν.

Οι «μπλαουγκράνα» απέτυχαν να διεκδικήσουν το Super Cup Ισπανίας αφού οι «ροχιμπλάνκος» έφτασαν με ανατροπή στο τελικό 3-2 το βράδυ της Πέμπτης και θα είναι εκείνοι που θα κοντραριστούν στον μεγάλο τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ένα χέρι του Λιονέλ Μέσι κι ένα πολύ οριακό οφσάιντ του Βιδάλ ανάγκασαν το VAR να παρέμβει και ν’ ακυρώσει δυο γκολ της Μπαρτσελόνα, η οποία έδειξε μέσω social media τον εκνευρισμό της για την τεχνολογία.

Μάλιστα, όταν σκόραρε ο Γκριεζμάν, ο διαχειριστής του λογαριασμού έγραψε: «Αυτό μετράει, αυτό μετράει, αυτό μετράει, αυτό μετράει!», ενώ, για το οφσάιντ του Βιδάλ σχολίασε πως: «ακυρώθηκε για… μια τρίχα»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ