aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Βράζουν» οι Απολλωνίστες: «Η τσίππα, το φωτογραφείο και η ντροπή»

«Βράζουν» οι Απολλωνίστες: «Η τσίππα, το φωτογραφείο και η ντροπή»

Απογοήτευση, προβληματισμός, στενοχώρια, θυμό. Αυτά είναι μερικά από τα συναισθήματα στο στρατόπεδο του Απόλλωνα μετά το χαμένο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Λεμεσού προσπαθεί την τελευταία πενταετία να «χτυπήσει» τον τίτλο, να χαρίσει χαρά στους οπαδούς της, όμως για άλλη μια σεζόν δεν τα καταφέρνει.

Έγιναν λάθη για τα οποία μίλησαν τόσο ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Κίρζης, όσο και ο προπονητής, Σωφρόνης Αυγουστή. Ωστόσο η πορεία στα αρχικά στάδια των αγωνιστικών περιόδων και οι εμφανίσεις της ομάδας έδειχναν πως μπορούσε. Όταν όμως άρχιζαν τα ζόρια, χανόταν και η κατάσταση ήταν μη ανατρέψιμη… Αυτό έγινε και φέτος, με τον κόσμο των κυανόλευκων να μοιάζει με καζάνι που βράζει.

Στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και όταν το σκορ ήταν ήδη 3-0, το γραφείο Τύπου της ομάδας δημοσίευσε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το σκορ, όμως τα μηνύματα από τους φίλους των γαλάζιων έπεσαν «βροχή» οι οποίοι τα έβαζαν με όλους, ζητώντας από τους παίκτες να βγάλουν τις φανέλες. Λίγο αργότερα η ανάρτηση από τον επίσημο λογαριασμό του Απόλλωνα διαγράφηκε.

Ωστόσο, οι οπαδοί των κυανόλευκων της Λεμεσού βρήκαν και πάλι τρόπο να δείξουν τον θυμό αλλά και την λύπη τους για το γεγονός πως ο Απόλλωνας δεν θα κατακτήσει κάποιο τίτλο την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Δείτε μερικά εξ αυτών από το ποστάρισμα του Απόλλωνα με το φωτορεπορτάζ του αγώνα…

-«Ευχαριστούμε που για ακόμη μια φόρα μας κάνατε να νιώθουμε χάλια. Να νοιώθουμε κορόιδα γυλιοί στα μάτια όλων. Γιατί άλλο να προσπαθείς και να χάνεις και άλλο να γίνεσαι για τέταρτη φορά ρεζίλι. Ντροπή σας κύριοι. Ντροπή σου κε Κίρζη που άφησες την ομάδα στο έλεος του Θεού να ξεφτιλίζεται για ακόμη μια φορά απέναντι στο βασικό της αντίπαλο για τον τίτλο. Να ξέρεις ότι ο Απολλωνίστας έχει περηφάνια και δεν θα δεχθεί άλλο αυτή τη νοοτροπία σου και τη λογική της υγιούς επιχείρησης. Ο Απόλλων είναι ιδέα. Είναι ο κόσμος του και το να ξεφτιλίζεσαι για τέταρτη φορά φέτος το να χάνεις για τέταρτη σερί χρόνια από τον ίδιο αντίπαλο ονομάζεται δειλία».

-«Εσείς που λέτε ότι φταίει η διαιτησία για το έκτρωμα που βλέπουμε σήμερα αλλά και όλη την χρονιά μόνο ζημιά κάμνετε στην ομάδα».

-«Εάν έχετε μια μικρή τσίππα αξιοπρέπειας πιάστε την ομάδα και φύετε»!

-«Ρε μα είμαστε ποδοσφαιρική ομάδα ή φωτογραφείο;»

-«Έχουν σβήσει το ποστ με το σκορ του πρώτου ημιχρόνου επειδή εκράξαν σας κανονικά; 50 σχόλια όλοι ζητούν την παραίτηση σας εχτές».

-«Εφύαμεν που το καφέ που το 35’ για να με θωρούμε άλλο τα καραγκιοζλίκια. Τουλάχιστον μεν μας το ξανά δείξετε».

-«Απλά ελούσαν μας σήμερα… μην αρχίσετε τις δικαιολογίες».

-«Ετέλειωσε ή ακόμα; Επειδή δεν εβάλετε το φουλ τάιμ ποστ και ανυσηχούμε».

-«Ας σοβαρευτούμε επιτέλους και να δούμε και τα λάθη της δικής μας ομάδας. Να μην φταίει μόνο η διαιτησία κάθε εβδομάδα. Μπαίνουν στο γήπεδο και σέρνονται όπως τις όρνιθες, εν μπορούν να ανταλάξουν δύο πάσες και λαλείτε για διαιτησίες και πράσινα άλογα. Εμείς σαν περήφανοι Απόλλωνίστες θέλουμε οι ομάδα μας να μπαίνει μέσα στο γήπεδο και να τρώει τα σίδερα. Το καταλαβαίνετε εκεί στην διοίκηση; Νομίζω δεν το καταλαβαίνετε γιατί αντί να σας γίνει μάθημα το περσινό, ήρθατε και τα κάνατε χειρότερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ