aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Βράζουν» με τον Ιδιακέθ και ανησυχούν

«Βράζουν» με τον Ιδιακέθ και ανησυχούν

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε ένα ακόμη εκτός έδρας ντέρμπι η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα και πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο. Το -8 από την κορυφή και η τέταρτη θέση έχουν φέρει έντονη γκρίνια στις τάξεις του κόσμου ξανά. Η πίκρα είναι μεγάλη για το τελικό αποτέλεσμα στο ματς με τον Απόλλωνα, αλλά και γα την εικόνα της ομάδας που θα μπορούσε να ήταν καλύτερη.

Τα δύο γκολ στο φινάλε «πλήγωσαν» την ΑΕΚ, η οποία πλέον είναι στην πιο δύσκολη θέση απ’ όλες τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Ο κόσμος άρχισε και πάλι να τα βάζει με τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Σε κάθε στραβή ο Βάσκος τεχνικός είναι ο πρώτος που δέχεται τα πυρά. Πυρά που έχουν να κάνουν με τις επιλογές του όσον αφορά στο αρχικό σχήμα, το σύστημα, τις εμμονές του σε κάποια θέματα και πολλά άλλα.

Το να γίνεται καλόπιστη κριτική είναι κατανοητό, το να γίνεται ισοπεδωτική κριτική όμως είναι κάτι που μόνο ζημιά μπορεί να κάνει στον σύλλογο. Σίγουρα η εικόνα της ΑΕΚ έπρεπε και μπορούσε να ήταν καλύτερη. Η φετινή ΑΕΚ μάς έχει εκπλήξει αρνητικά με τα αποτελέσματά της στα ντέρμπι. Δεν έχει την ίδια αυτοπεποίθηση και τον ίδιο αέρα όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Δεν έχει την άνεση που μας έχει συνηθίσει και σε αρκετά παιχνίδια δεν είναι τόσο δημιουργική και φρέσκια.

Το τι μπορεί να φταίει είναι κάτι που πρέπει να βρει η διοίκηση με τον Τσάβι Ρόκα. Τον δικό του ρόλο στην ήττα έπαιξε και ο τραυματισμός του Τολεμές που έχει σκορπίσει ανησυχία στις τάξεις του συλλόγου. Χθες πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και αναμένονται τα αποτελέσματα. Ο Γάλλος είναι απαραίτητος και τυχόν σοβαρός τραυματισμός θα είναι τεράστιο πλήγμα για την ομάδα της Λάρνακας, ειδικά στο σημείο που βρίσκεται το πρωτάθλημα και με τα συνεχόμενα ντέρμπι να καραδοκούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ