aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒραζιλία: Ο πρόεδρος ετοιμάζεται να διώξει τον Τίτε, μπορεί και με τα «δεύτερα» στο Copa...

Βραζιλία: Ο πρόεδρος ετοιμάζεται να διώξει τον Τίτε, μπορεί και με τα «δεύτερα» στο Copa America!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στη Βραζιλία μια βδομάδα πριν την έναρξη του Copa America!

Ενώ οι παίκτες και ο Τίτε αντιδρούν έντονα στην απόφαση να φιλοξενήσει η χώρα τη διοργάνωση, ενώ ο κορωνοϊός σαρώνει (2η σε θανάτους παγκοσμίως η Βραζιλία από τη νόσο Covid-19), o πρόεδρος της βραζιλιάνικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (CBF), Ροζέριο Καμπόκλο, φέρεται, σύμφωνα με το Globoesporte, να υποσχέθηκε στην κυβέρνηση ότι θα απομακρύνει τον ομοσπονδιακό τεχνικό ακριβώς επειδή… αντιδράει!

Την ίδια στιγμή, βέβαια, ο Καμπόκλο αντιμετωπίζει καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση υπαλλήλου, ενώ φέρεται να ήταν μεθυσμένος στην ομιλία του προς τους παίκτες πριν το ματς με το Εκουαδόρ, και μέλη της ομοσπονδίας ζητούν και τη δική του απομάκρυνση!

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, ο Καμπόκλο κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου να παραμένει στη θέση του και θα προχωρήσει στην απόλυση του Τίτε μετά το ματς στην Ασουνσιόν με την Παραγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, αντικαθιστώντας τον με τον Ρενάτο Γκαούσο (58 ετών, πρώην τεχνικός Φλουμινένσε, Βάσκο, Μπαΐα, Γκρέμιο, Ατλέτικο Παραναένσε), ο οποίος θα επιλέξει την ομάδα για το Copa America (13 Ιουνίου-10 Ιουλίου).

Νωρίτερα, άλλα δημοσιεύματα ανέφεραν πως οι παίκτες «βράζουν» και μετά το παιχνίδι με την Παραγουάη θα αποφασίσουν αν θα παίξουν στo Copa America ή αν θα μποϊκοτάρουν, τελικά, τη διοργάνωση. Στη δεύτερη περίπτωση, που μοιάζει πιθανή, αναμένεται να αγωνιστούν άσημοι Βραζιλιάνοι παίκτες ή από την Ολυμπιακή Ομάδα Κ23!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ