aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒραζιλία - Εκουαδόρ 2-0: Συνεχίστηκε το σερί με Νεϊμάρ και Ριτσάρλισον (vid)

Βραζιλία – Εκουαδόρ 2-0: Συνεχίστηκε το σερί με Νεϊμάρ και Ριτσάρλισον (vid)

Η Βραζιλία παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας της CONMEBOL στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022, επικρατώντας 2-0 του Εκουαδόρ με Νεϊμάρ και Ριτσάρλισον.

Η «σελεσάο» αν και μέσω αναταραχής με τους ποδοσφαιριστές να μη θέλουν να παίξουν στο φετινό Copa America στην Αργεντινή λόγω της ανεξέλεγκτης κατάστασης με τον κορονοϊό στη χώρα που ανέλαβε να φιλοξενήσει το τουρνουά, συνέχισε ακάθεκτη την πορεία της όσον αφορά στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου απέναντι στο Εκουαδόρ, οι Νεϊμάρ και Ριτσάρλισον σκόραραν στο δεύτερο ημίχρονο για το τελικό 2-0, την 5η διαδοχική νίκη και την διατήρηση στην κορυφή της βαθμολογίας στα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πέναλτι που εκτέλεσε ο «Νέι», νικήθηκε από τον αντίπαλο πορτιέρε, ο οποίος όμως ήταν εκτός θέσης κι έτσι υπήρξε επανάληψη στην οποία ο αστέρας της Παρί ευστόχησε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ