aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒράβευση Πίτι

Βράβευση Πίτι

Έγινε την Τετάρτη (8/2) στο Yellow Pride Cafe η απονομή του επάθλου Επάθλου Ήθους Τέχνης και Αρετής CARLSBERG, για το μήνα Ιανουάριο 2017 προς τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Φρανσισκο Μεδίνα Λούνα Πίτι.

Την απονομή έκανε ο Διευθυντής δημοσίων σχέσεων της εταιρείας “Φωτός Φωτιάδης” κύριος Ανδρέας Σμυρίλλης.

Παρον στην απονομή ήταν και η κυρία Ασουσένα Σοφοκλέους πρόεδρος του ιδρύματος “ΚΕΠΑΚΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ” το οποίο επέλεξε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής για την παράδοση των 1000€ που προσφέρει πάντα η CARLSBERG.

Παραδίδοντας το έπαθλο ο κ. Σμυρίλλης συγχάρηκε τον ποδοσφαιριστή για την επιτυχία του και του ευχήθηκε καλή συνέχεια.

Ο Πίτι από την πλευρά του ευχαρίστησε την φίλαθλο εταιρεία CARLSBERG για το έπαθλο αλλά και για την προσφορά της γενικότερα στον αθλητισμό. Ο Ισπανός τόνισε ότι θα προσπαθήσει να το κερδίσει ξανά.

Τέλος από την πλευρά της η κυρία Ασουσένα Σοφοκλέους ευχαρίστησε την CARLSBERG, την ΑΕΛ και τον ποδοσφαιριστή ο οποίος επέλεξε το “ΚΕΠΑΚΥ” για την προσφορά των 1000€. Υποσχέθηκε παράλληλα ότι τα χρήματα θα διατεθούν σε παιδιά και φοιτητές που έχουν οικονομικά προβλήματα, καθώς επίσης και σε οικογένειες.

Η βράβευση έγινε παρουσία αρκετών φίλων της ΑΕΛ που ήταν παρόν στο Yellow Pride Cafe.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ