aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒραδιάτικες... απόψεις ενόψει Ομόνοιας από Ιραόλα και Τριτσκόφσκι! (vid)

Βραδιάτικες… απόψεις ενόψει Ομόνοιας από Ιραόλα και Τριτσκόφσκι! (vid)

Λίγο πριν από τα μεσάνυκτα της Κυριακής (23/09), το γραφείο Τύπου της ΑΕΚ δημοσίευσε δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Αντόνι Ιραόλα και του Σκοπιανού επιθετικού της Ιβάν Τριτσκόφσκι για το μεγάλο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με την Ομόνοια στο AEK Arena (Δευτέρα 24/09, 19:00).

«Είναι το πρώτο μας παιχνίδι για το πρωτάθλημα εδώ στο AEK Aρένα. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα, που έχει ξεκινήσει με δύο νίκες το πρωτάθλημα. Αλλά παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη. Θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Νομίζω ότι η ομάδα έχει επανέλθει καλά από το παιχνίδι της Πέμπτης και είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Για μένα ήταν εκπληκτική η παρουσία του κόσμου την Πέμπτη. Ήταν καθημερινή, 22:00 το βράδυ στην Λευκωσία και είχαμε αρκετό κόσμο και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε την βοήθεια και την υποστήριξη του και την Δευτέρα. Με την βοήθεια του κόσμου γίνεται πιο εύκολο το έργο της ομάδας μας. Θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για μας, αλλά με την βοήθεια του κόσμου, πάντα είναι πιο εύκολο για μας», δήλωσε ο Βάσκος προπονητής.

«Συμφωνώ. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα μεγάλο ντέρμπι. Η Ομόνοια φέτος είναι μία διαφορετική ομάδα, με διαφορετικούς ποδοσφαιριστές. Όμως έκαναν το δύο στα δύο και αυτό κάτι λέει. Αλλά παίζουμε στην έδρα μας, γνωρίζουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλο και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Περιμένω κάτι παρόμοιο με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια εδώ στο AEK Αρένα. Αυτή την ατμόσφαιρα χρειαζόμαστε, που μας… σπρώχνει απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Μόνο με αυτό τον τρόπο, όλοι μαζί δηλαδή, μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες», δήλωσε ο Σκοπιανός επιθετικός».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ