aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒοζίνια για δύο χρόνια

Βοζίνια για δύο χρόνια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά το αίσιο τέλος που είχε το θέμα με την επέκταση της συνεργασίας με τον Ντόσα Ζούνιορ, θετικός είναι και ο Ζοσιμάρ Βοζίνια. Ο τερματοφύλακας από το Πράσινο Ακρωτήρι θα υπερασπίζεται τα δοκάρια της ΑΕΛ για τα επόμενα δύο χρόνια. Συμφώνησε σε όλα και μένει μόνο η ανακοίνωση από την πλευρά της διοίκησης του συλλόγου της Λεμεσού. Μαζί με τον Πάτρικ Πρόσεκ θα εξακολουθούν να αποτελούν σπουδαίο δίδυμο για την εστία της ομάδας της Λεμεσού. Όσοι κρίνονται απαραίτητοι θα παραμείνουν, για αυτό και πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσει το θέμα σχετικά με το «ποιοι μένουν, ποιοι αποχωρούν». Έχει γίνει μόλις μία προσθήκη, του Ιβάν Κάρλος, ενώ θα επανέλθει και ο Μανουέλ Τόρες. Εκτός πλάνου θεωρούνται οι Αγκάνοβιτς, Σχρανζ, Αντόνια και Μυτίδης, ενώ δύσκολα θα βρουν θέση όσοι ήταν δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Το θέμα με τους δανεικούς θα ξεκαθαρίσει σύντομα και η ΑΕΛ θα ενημερώσει τους Ηλία, Μαύρου, Φράγκο, Πεχλιβάνη, Μαρκόσκι και Ράσο για το μέλλον τους. Μετά τις εμπειρίες και τη θετική κατάληξη της λήξασας περιόδου, οι γαλαζοκίτρινοι θα προχωρήσουν με σίγουρες επιλογές ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα είναι σε θέση να δώσουν λύσεις όποτε τους χρειαστεί ο προπονητής τους. Η προσπάθεια είναι να καλυφθούν οι αδυναμίες και η ΑΕΛ να παρουσιαστεί πιο δυνατή και ανταγωνιστική.

Παράλληλα έχει και τις υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ, με στόχο να ταξιδέψει όσο πιο μακριά γίνεται. Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός τρέχει και υπάρχει η επιθυμία να τελειώσει και το θέμα του Ανδρέα Μακρή. Ο Ντούσαν Κέρκεζ επιθυμεί την παραμονή του διεθνούς επιθετικού, ενώ οι «λέοντες» κινούνται και για την απόκτηση του Μηνά Αντωνίου. Ο τελευταίος είχε αρχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛ, όμως σειρά γεγονότων τον οδήγησε στην ΑΕΖ, στην Ερήμη, στον Άρη και από εκεί στον ΑΠΟΕΛ και έπειτα δανεικό στην Ένωση. Από τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους και την τεχνική ηγεσία έχει σταλεί το ξεκάθαρο μήνυμα πως στη νέα σεζόν θα αγωνίζονται περισσότεροι Κύπριοι. Συνεχίζουν οι Χάρης Κυριάκου, Αβραάμ και Γουίλερ, ενώ θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες οι Γερολέμου, Μουστάκης και Μιχαηλίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ