aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒοζίνια, Φιντέλις και άλλοι τρεις…

Βοζίνια, Φιντέλις και άλλοι τρεις…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Είναι, πλέον, ξεκάθαρο πως η ΑΕΛ μετά την απόκτηση των Μπενίτεθ, Αβράαμ και Κουκούλα, θα προχωρήσει σε άλλες τέσσερις-πέντε προσθήκες. Οι δύο είναι γνωστοί. Πρόκειται για τον 30χρονο τερματοφύλακα από το Πράσινο Ακρωτήρι Ζόσιμαρ Ντίας, γνωστός ως Βοζίνια, και τον 21χρονο Νιγηριανό μέσο Ιρένε Φιντέλις. Είναι θέμα χρόνου να συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας, καθώς το πρώτο ραντεβού ορίσθηκε για την προσεχή Τρίτη.

Παράλληλα, παρελθόν αποτελεί ο τερματοφύλακας Ανδρέας Κίττος. Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη, θα προαχθεί ως δεύτερος πορτιέρο ο 22χρονος Ευάγγελος Γεωργίου. Επίσης, ο κόσμος της ΑΕΛ χαιρέτισε με ικανοποίηση την απόφαση της διοίκησης να μην παραχωρηθεί (τουλάχιστον στην παρούσα φάση) ο 17χρονος Γιάννης Γερολέμου. Ο μικρός θα αποτελέσει την εναλλακτική επιλογή για τη θέση του επιτελικού μέσου. Η παρουσία, ακόμη, των Μαύρου, Ηλία, Αβραάμ, Α. Κυριάκου, Χ. Κυριάκου, του αρχηγού Νικολάου δίνουν στην ομάδα ένα έντονο κυπριακό χρώμα. Επίσης, είναι και οι νεαροί Σ. Βασιλείου, Α. Νεοφύτου, καθώς και ένας – δύο άλλοι.

«Τα μπάτζετ διαδραματίζουν ξεχωριστό ρόλο αλλά δεν δίνουν διακρίσεις και τίτλους. Το μπάτζετ δεν θα είναι πιο χαμηλό σε σχέση με την περσινή περίοδο. Δεν είναι θέμα δημόσιας συζήτησης. Μόνο στην ΑΕΛ γίνεται θέμα. Εμείς φτιάχνουμε μια ομάδα που θα έχει καρδιά και θα προκαλεί τον κόσμο με το πάθος της», ανέφερε στο «Goal» ο Θεόδωρος Αντωνίου και πρόσθεσε: «Πιστεύουμε στα δικά μας παιδιά και το κυπριακό στοιχείο θα είναι έντονο. Το πιο σημαντικό είναι τα αποδυτήρια. Αν υπάρχει υγεία σε όλους τους τομείς και οικογενειακό κλίμα, όλα μπορούν να πάρουν τον δρόμο τους».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, για τη συνεισφορά του κόσμου της ομάδας, υπογράμμισε: «Ο καθένας θα πρέπει να βάλει το λιθαράκι του σε αυτή την πορεία. Να βοηθήσουμε την ομάδα να ξαναμπεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.  Η πορεία της ομάδας εξαρτάται και από τη διάθεση και τη συμμετοχή του κόσμου.  Οι οπαδοί μας πρέπει να βοηθήσουν. Ξέρουν τον τρόπο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ