aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Βουλευτής κατηγορεί τον Νεϊμάρ ότι σχεδιάζει ένοπλη ληστεία εις βάρος του»

«Βουλευτής κατηγορεί τον Νεϊμάρ ότι σχεδιάζει ένοπλη ληστεία εις βάρος του»

Απίστευτη καταγγελία εις βάρος του Νεϊμάρ είδε το φως της δημοσιότητας.

Βραζιλιάνος Βουλευτής και ακτιβιστής κατηγορεί τον 29χρονο σούπερ σταρ για σχέδιο για ένοπλη ληστεία εις βάρος. Ο Μαγκαλιάες και ο άσος της Παρί είχαν κόντρα και στο παρελθόν, η οποία είχε να κάνει με την LGBT κοινότητα, την οποία υποστηρίζει ο πρώτος και μάλιστα είχε κατηγορήσει τον διάσημο ποδοσφαιριστή για ομοφοβικά σχόλια.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Lobianco», ο Νεϊμάρ σκοπεύει να του κλέψει το κινητό του, στο οποίο υπάρχουν συνομιλίες που αποδεικνύουν ότι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής τον απειλεί, με τον Μαγκαλιάες να ζητάει τη φυλάκισή του, αξιώνοντας και αποζημίωση ενός εκατομμυρίου ευρώ. Τονίζει, δε, ότι οι απειλές ξεκίνησαν όταν έβγαλαν στη φόρα ομοφοβικά σχόλια του έμπειρου παίκτη, τα οποία φέρεται να έκανε μαζί με φίλους του εις βάρος, αλλά και κατά του πρώην συντρόφου της μητέρας του, Τιάγκο Ράμος, που είχε σχέσεις με γυναίκες, αλλά και με άνδρες.

Ο Νεϊμάρ είχε αθωωθεί σε πρώτη φάση, αλλά η υπόθεση άνοιξε ξανά, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα υπήρχε προσωπική σχέση ανάμεσα στη δικαστή και τον δικηγόρο του. Το Lobianco επισημαίνει ότι έγινε προσπάθεια μέσω των δικηγόρων του Βραζιλιάνου άσου για συμβιβασμό με την πλευρά του Μαγκαλιάες, δίχως το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ