aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒουκομάνοβιτς: «Ζήτησα συνάντηση...»

Βουκομάνοβιτς: «Ζήτησα συνάντηση…»

Απογοητευμένος από τον τρόπο που δέχθηκε τα γκολ η ομάδα του παρουσιάστηκε ο προπονητής του Απόλλωνα, Βουκομάνοβιτς, μετά την ήττα από την Ανόρθωση (1-3) το οποίο διεξήχθη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε στους τραυματισμούς, ενώ τόνισε πως θα συναντηθεί με το ιατρικό τιμ.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

«Πρέπει να παραδεχτούμε πως δεν ήμασταν καλοί. Ήρθαμε με σκοπό να κάνουμε το παιχνίδι μας, περιμέναμε ένα σκληρό τακτικά παιχνίδι. Στόχος μας ήταν να κρατήσουμε τη μπάλα, να δημιουργήσουμε φάσεις και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Δυστυχώς κάποιοι παράγοντες μας έκαναν να αλλάξουμε την ενδεκάδα και μετά την τακτική του παιχνιδιού. Από την ημέρα που ήρθα δυστυχώς δεν είχα όλους τους παίκτες για να παρατάσσω την ενδεκάδα που θέλω. Όπως είπα, ξέραμε πως θα ήταν έντονος αγώνες με μάχες. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας δουλέψαμε, στις προσωπικές μονομαχίες και στις δεύτερες μπαλιές. Κάποιοι από τους παίκτες που έπαιξαν ήταν η πρώτη φορά σε μια καυτή έδρα, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Τα γκολ που δεχθήκαμε προήλθαν από χαμένες μονομαχίες, το τρίτο γκολ χάθηκε η μπάλα σε μονομαχία και είμαι απογοητευμένος. Είμαι απογοητευμένος από τους πολλούς τραυματισμούς και θέλω να έχω συνάντηση με το ιατρικό τιμ να δούμε τι θα γίνει με αυτό το θέμα. Είχαμε παίκτες που επέστρεψαν από τραυματισμό και δεν θέλαμε να διακινδυνεύσουμε με υποτροπιασμούς γι’ αυτό και τους αφήσαμε στον πάγκο. Είμαι ευχαριστημένος με την επιστροφή του Παπουλή. Πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι, να βελτιωθούμε. Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση».

Στο τέλος κατέληξε: «Τα παιδιά εκείνα τα οποία αγωνίστηκαν σε όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες είναι επιφορτισμένοι με μεγαλύτερη κούραση ωστόσο η διακοπή η οποία θα ακολουθήσει θα μας βοηθήσει. Το ίδιο σκεπτικό και με τον Γιούστε ο οποίος παίζει ανελλιπώς από την αρχή της σεζόν και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε να τον χάσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτός δεν είναι ο τρόπος με τον οποίον θέλω να δουλεύω.

Θέλω να ακούσω την άποψη της ιατρικής ομάδας για τα προβλήματα τα οποία προκύπτουν διότι επιθυμούμε την οργάνωση την βελτίωση και την πρόληψη τραυματισμών καθώς είναι καλύτερο να μην παρουσιάζονται παρά να τρέχουμε να τους διαχειριζόμαστε αφού προκύψουν. Αν λάβουμε υπόψη τους επίσημους αγώνες αλλά και τα φιλικά προετοιμασίας εν μέσω εθνικών υποχρεώσεων, τότε θα πρέπει να προετοιμάσουμε το κατάλληλο πλάνο για να αυξηθεί το επίπεδο φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ