aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒουκομάνοβιτς: «Έχω ένα καλό προαίσθημα...» (pics)

Βουκομάνοβιτς: «Έχω ένα καλό προαίσθημα…» (pics)

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Η διοίκηση του Απόλλωνα δεξιώθηκε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο Κολόσσι, στην παρουσία του προέδρου Νίκου Κίρζη, του τεχνικού διευθυντή Πέτρου Κονναφή και του προπονητή Ιβάν Βουκομάνοβιτς. Μάλιστα, αφού έγινε και ξενάγηση στους χώρους του προπονητικού κέντρου της ομάδας, ο Σέρβος τεχνικός μίλησε στους δημοσιογράφους και απάντησε ερωτήσεις.

Διαβάστε επίσης: «Καμπάνες» σε Ομόνοια και Απόλλωνα για τους οργανωμένους

«Αυτό που νιώθω και βλέπω είναι σε όλους ένα κίνητρο να πάει ο Απόλλωνας μπροστά. Όλοι θέλετε ο Απόλλωνας να πάει μπροστά. Όταν μιλάς ειλικρινά και όταν έχεις με όλους εσάς μια συνάντηση για να συζητάς ειλικρινά, τότε μόνο να κερδίσεις έχεις. Εγώ θέλω να βελτιώσω τους παίκτες και την ομάδα μας. Θέλω να ξέρω τις ανησυχίες σας αλλά και τους προβληματισμούς σας. Και η κριτική μου αρέσει γιατί θα μιλούμε για όλα τα θέματα ανοικτά. Και όταν θα έχουμε τις συναντήσεις θα μιλούμε ανοικτά για όλους και για όλα», είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: «Πυρά» από τον Παν.Συ.Φι Απόλλων κατά της ΚΟΠ και του Αθλητικού Δικαστή

Μετά από σχετική ερώτηση γιατί επέλεξε τον Απόλλωνα, απάντησε: «Ήθελα ένα διάλλειμα από την δουλειά γι’ αυτό ήμουν χωρίς ομάδας για κάποιο διάστημα. Δέχθηκε μια πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά δεν μου καθόταν καλά η δουλειά εκεί. Δούλεψα και στην τηλεόραση και την περασμένη σεζόν ήμουν σχολιαστής στα παιχνίδια του Ερυθρού Αστέρα. Θέλω να βλέπω την νέα μου δουλεία, το περιβάλλον και μετά να αποφασίσω αν θα πάω σε μια δουλειά. Υπήρχαν πολλοί λόγοι, δεν υπάρχει λόγος να τα αναφέρω. Νιώθω πως η δουλειά του προπονητή είναι να βελτιώνεται αλλά και να βελτιώνει τους παίκτες. Για αυτό και έχω ενα καλό προαίσθημα για αυτή την συνεργασία».

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: «Θηρίο» ο Ενσούε, γλυτώνει το νυστέρι

Και συνέχισε: «O Απόλλων είναι μεγάλο κλαμπ και μπορεί να φτάσει σε επιτυχίες και μεγάλα αποτελέσματα. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο άθλημα. Πολλές φορές μπορεί να περιμένεις πολλά αλλά να σου έρχονται ανάποδα. Πολλές φορές μπορεί να μην περιμένεις τίποτε και να τα κατακτήσεις όλα. Έχουμε τη φιλοδοξία να δουλέψουμε σκληρά και να πετύχουμε. Όλοι οι παίκτες έχουν την ικανότητα να παίξουν στον Απόλλωνα. Θέλω να τους δω όλους. Με ρωτάτε για τον Σακέτι, θέλω να τους δώσω όλους την ευκαιρία να παίξουν μπάλα. Όλοι καταλαβαίνουν γρηγορά και αυτό με κάνει πολύ ευχαριστημένο. Βάζουν τα στοιχεία που θέλω και καταλαβαίνουν γρηγορά αυτά που θέλω να βάλω στο παιχνίδι μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ