aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒόμβες στο κύπελλο Ιταλίας!

Βόμβες στο κύπελλο Ιταλίας!

Δύο ομάδες της Serie A αποχαιρέτησαν το κύπελλο Ιταλίας χάνοντας στα γήπεδα τους από ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών. Η ηχηρότερη.. βόμβα «έσκασε» στη Σαρδηνία όπου η Κάλιαρι ηττήθηκε με σκορ 1-2 από την Πορντενόνε, ομάδα 3ης κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν για πρώτη φορά στο 8ο λεπτό όταν από λάθος του Ζοάο Πέδρο, ο Σαϊντ Μάτσα πήρε τη μπάλα και με σουτ έκανε το 0-1.

Η λογική πίεση της Κάλιαρι έφερε την ισοφάριση στο 18ο λεπτό με τον Ντεσένα, όμως στην συνέχεια δεν πρόσφερε κάτι πιο ουσιαστικό. Στο 63ο λεπτό ο Μπασόλι πέτυχε το 1-2 βάζοντας στα άγχη του 5 χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας της Σαρδηνίας. Το σκορ έμεινε ως το τέλος και η διάσημη, πλέον, Πορντενόνε, ετοιμάζεται για μια ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση καθώς θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την Ίντερ.

Η δεύτερη έκπληξη της ημέρας έγινε στην Φερράρα όπου η Σπαλ έμεινε σε έναν φλύαρο, επιθετικά, ρόλο και η Τσινταντέλα επικράτησε με 0-2. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό με αυτογκόλ του Σουηδού Κονάτε. Όμως, αντί να έρθει η ισοφάριση έγινε στο 87ο λεπτό το 0-2 από τον Σκεντέντι. Η Τσινταντέλα θα αντιμετωπίσει στους «8» της διοργάνωσης τη Λάτσιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ