aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Βόμβα» Mundo Deportivo: Ο Γκουαρδιόλα είπε στο Μέσι να μείνει στην Μπαρσελόνα

«Βόμβα» Mundo Deportivo: Ο Γκουαρδιόλα είπε στο Μέσι να μείνει στην Μπαρσελόνα

Η παραμονή ή όχι του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρσελόνα συνεχίζει να αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης παγκοσμίως. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους μπλαουγράνα ύστερα από μία… ζωή, ενοχλημένος από τη συμπεριφορά των παραγόντων της ομάδας, προεξάρχοντος του προέδρου, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Τη δεδομένη στιγμή, η Μάντσεστερ Σίτι φαντάζει το φαβορί για την απόκτησή του, σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει από τους Καταλανούς. Ωστόσο, σημερινό δημοσίευμα της Mundo Deportivo έρχεται να δώσει μία νέα διάσταση στο θέμα. Το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας αναφέρει πως στη συζήτηση που είχε ο Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Λιονέλ Μέσι, του διεμήνυσε πως είναι προτιμότερο να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και να κλείσει εκεί την καριέρα του.

Ο λόγος, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είναι πως οι «Πολίτες» μπορούν να αποκτήσουν τον Μέσι μόνο ως ελεύθερο, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα αντιμετωπίσουν σοβαρό ζήτημα με το Financial Fair Play. Θυμίζουμε πως η αγγλική ομάδα ναι μεν απέφυγε τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, αλλά τιμωρήθηκε με πρόστιμο 10.000.000 ευρώ για το γεγονός πως δεν βοήθησε στις έρευνες των αρχών.

Αν σκεφτούμε πως το συμβόλαιο του Μέσι είναι υπέρογκο για τα δεδομένα κάθε ομάδας, τότε φαντάζει δύσκολο να υπάρξει deal. Ειδικά από την στιγμή που η Μπαρσελόνα επιμένει πως υπάρχει ρήτρα ύψους 700.000.000 ευρώ στο συμβόλαιο του 33χρονου επιθετικού, κάτι που επιβεβαίωσε σε ανακοίνωσή της και η La Liga.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ