aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒόμβα με Ομπαμεγιάνγκ θέλουν στη Μίλαν! (pic)

Βόμβα με Ομπαμεγιάνγκ θέλουν στη Μίλαν! (pic)

Είναι σίγουρα μία από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, εφόσον όμως υλοποιήσει τη μεταγραφή του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, η Μίλαν δεδομένα θα έχει το μονοπώλιο των εντυπώσεων. Μπορεί να έχει πραγματοποιήσει ήδη επτά μεταγραφές, η Μίλαν ωστόσο δεν έχει πρόθεση να σταματήσει την μεταγραφική της ενίσχυση. Η έλευση εξάλλου των Κινέζων στην ιδιοκτησία της αποτελεί την καλύτερη αφορμή για δαπανηρές προσθήκες.

Τελευταίο όνομα που έχει μπει στα ραντάρ των «ροσονέρι» είναι αυτό του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Ο Γκαμπονέζος επιθετικός της Ντόρτμουντ συνεχίζει να επιθυμεί τη μετακόμισή του στην Κίνα και την Τιανζίν, όπου τον περιμένει συμβόλαιο που θα του αποφέρει ετήσιες αποδοχές κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια προχωρημένη εξέλιξη και η μεταγραφική περίοδος στην ασιατική χώρα λήγει στις 15 Ιουλίου. Συνεπώς, η Μίλαν μπορεί να κάνει το δικό της «μπάσιμο». Μάλιστα, πρωτοσέλιδο της Corriere dello Sport κάνει λόγο για πρόταση ύψους 80 εκατομμυρίων προς τους Βεστφαλούς.

Φυσικά, υπάρχουν και παράλληλες διαπραγματεύσεις με τη Φιορεντίνα για τον Κάλινιτς, όμως από τη στιγμή που δεν προκύπτει κάποια συμφωνία, το σενάριο Ομπαμεγιάνγκ ενδεχομένως να τεθεί σε προτεραιότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ