aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒόμβα Λαπόρτα: Τάχθηκε υπέρ ενός Super Club World Cup ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα

Βόμβα Λαπόρτα: Τάχθηκε υπέρ ενός Super Club World Cup ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα

Μία ακόμα βόμβα πέταξε ο Ζοάν Λαπόρτα κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Καταλανικός σύλλογος είναι ανάμεσα στα ιδρυτικά μέλη European Super League.

Ωστόσο, ο Ζοάν Λαπόρτα το πήγε ένα βήμα παρακάτω. Τόνισε πως η νέα λίγκα γίνεται καθαρά για οικονομικούς λόγους και έριξε στο τραπέζι την ιδέα για δημιουργία ενός Super Club World Cup.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Μπάρτσα μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «El Partizado de Cope» είπε μεταξύ άλλων: «Είναι απλώς θέμα χρημάτων. Ήταν απαραίτητο να σκεφτούμε τι είναι το ποδόσφαιρο, τι σημαίνει, ποια είναι η ουσία αυτού του τόσο όμορφου αθλήματος. Έπρεπε να σκεφτούμε πολλές εναλλακτικές λύσεις.

Η Super League είναι μια επιλογή, αλλά υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις, όπως, για παράδειγμα, ένα Super Club World Cup, εναλλασσόμενο με το Μουντιάλ συλλόγων. Και είμαι περισσότερο υπέρ αυτού, παρά της Super League».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ