aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Βόμβα» και απόσυρση του Χοσέ Ενρίκε!

«Βόμβα» και απόσυρση του Χοσέ Ενρίκε!

Στην ηλικία των 31 ετών και έχοντας ταλαιπωρηθεί όσο λίγοι από πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, ο άλλοτε μπακ της Λίβερπουλ, Χοσέ Ενρίκε αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Ο Ισπανός οπισθοφύλακας πήρε την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο, μη έχοντας βρει κάποια ομάδα για να συνεχίσει μέσα στο καλοκαίρι.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, εξηγώντας και τον σοβαρότατο λόγο για τον οποίο αποφάσισε να ρίξει τους τίτλους τέλους της καριέρας του, είναι πως: «Θέλω να είμαι ένας μεγάλος άνδρας που μπορεί τουλάχιστον να περπατήσει…»

Ήταν τόσο σοβαρός ο τραυματισμός του, που όπως ανέφερε, παρά το γεγονός πως η ιατρικά εκτίμηση ήταν τέτοια που έκανε λόγο για τρεις μήνες, τελικά διήρκησε δύο χρόνια (!), με αποτέλεσμα να μείνει πολύ πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Αναφέρει πως έφτασε σε σημείο να προσπαθεί να προπονηθεί και να ζαλίζεται διότι δεν κατάφερε ποτέ να επιστρέψει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, ενώ, υπήρξαν στιγμές που ενώ έπαιζε, στη συνέχεια δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει για τρεις μέρες, με το γόνατό του να πρήζεται τρομερά.

Στο πέρασμά του από τη Ρεάλ Σαραγόσα αισθανόταν πως πλέον ο οργανισμός του συνεχώς του έδινε αφορμές για να σκεφτεί πως δεν μπορούσε ν’ ανταπεξέλθει στο κορυφαίο επίπεδο κι έτσι πήρε την απόφαση να αποσυρθεί…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ