aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒόμβα: Ήττα-σοκ της Παρί Σ.Ζ. (video)

Βόμβα: Ήττα-σοκ της Παρί Σ.Ζ. (video)

Μια αποφασισμένη Στρασμπούρ έβαλε τέλος στο αήττητο σερί της Παρί που έχασε φέτος για πρώτη φορά σε όλες τις διοργανώσεις με 2-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς με τον Νούνο Ντα Κόστα (13’) και παρά το γεγονός πως ο Εμπαπέ ισοφάρισε πριν το φινάλε του πρώτου μέρους (42’), η γηπεδούχος με τον Μπαοκέν έκανε το 2-1 στο 65’ και παρά τα εννέα λεπτά καθυστερήσεων, κράτησε το αποτέλεσμα.

Oι Αλσατοί αιφνιδίασαν την Παρί Σεν Ζερμέν με το γκολ του Νούνο Ντα Κόστα μόλις στο 13ο λεπτό, με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ, αλλά η Παρί βρήκε τον τρόπο ν΄ απαντήσει με τον Εμπαπέ στο 42′. Μάλιστα ο Χαβιέ Παστόρε πριν εκπνεύσει το πρώτο μέρος, είχε την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην Κυπελλούχο Γαλλίας, αλλά ο πορτιέρε της Στρασμπούρ, Καμαρά κράτησε το 1-1. Στην επανάληψη η Παρί μπήκε δυνατά, αλλά λίγο πριν τα μισά της επανάληψης, ο Μπαοκέν βρήκε…φως και μπήκε στην άμυνα της Παρί, αφού προχώρησε από δεξιά και με όμορφο σουτ διαμόρφωσε το 2-1. Η Παρί βομβάρδισε την εστία της Στρασμπούρ, αλλά το 2-1 παρέμεινε μέχρι και το 99ο λεπτό.



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ