aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Βόμβα» χθες; Συλλήψεις σήμερα!

«Βόμβα» χθες; Συλλήψεις σήμερα!

Συνέχεια στο σάλο που έχει δημιουργηθεί, με την ύπαρξη στημένου παιχνιδιού μεταξύ της Μπαρτσελόνα Β’ και της Ελντένσε για την τρίτη κατηγορία της Ισπανίας που έληξε 12-0, ήρθε να δώσει η σύλληψη του προπονητή της δεύτερης, Φιλίπο Βίτο Ντι Πιέρο.

Θυμίζουμε πως η ιστορία αυτή ήρθε στην επιφάνεια μετά τις κατηγορίες του ποδοσφαιριστή της Ελντένσε, Τσείκ Σάαντ, πως τέσσερις συμπαίκτες του χρηματίστηκαν για να έχουν μειωμένη απόδοση.

Η σύλληψη του Ντι Πιέρο, ήρθε μετά την καταγγελία που έκανε ο πρόεδρος της Ελντένσε, Νταβίντ Αγκιλάρ, ο οποίος κατηγόρησε το γκρουπ των Ιταλών επιχειρηματιών που έχουν τον έλεγχο της ομάδας, και ευθύνεται για την έλευση του Ντι Πιέρο τον προηγούμενο Ιανουάριο.

Οι εξελίξεις στην συγκεκριμένη ιστορία αναμένονται άμεσες καθώς οι Αρχές θεωρούν την υπόθεση ιδιαίτερα σημαντική. «Βόμβα» στην Ισπανία: Εμπλέκεται σε στημένο παιχνίδι η Μπαρσελόνα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ