aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒολές κατά του Λέβι: «Πίεση και απελπισία, δεν ήταν ο κατάλληλος»

Βολές κατά του Λέβι: «Πίεση και απελπισία, δεν ήταν ο κατάλληλος»

Βολές κατά του Ρόνι Λέβι (φωτό) εξαπέλυσε ο αθλητικός διευθυντής της Μακάμπι Χάιφα, Τορ-Κρίστιαν Κάρλσεν. Κληθείς να σχολιάσει την απόφαση που πήρε για αποχώρηση του Λέβι από την ομάδα, ανέφερε με έμφαση ότι ο Ισραηλινός τεχνικός δεν ήταν ο κατάλληλος.

«Δεν είχα συνηθίσει να εργάζομαι με κάποιον με τις ιδέες του, και ούτε ο ίδιος είχε συνηθίσει να εργάζεται με κάποιον σαν εμένα. Δεν υπήρχε έκρηξη. Προσπαθήσαμε να εργαστούμε, αλλά δεν λειτούργησε. Δεν νομίζω ότι ο Ρόνι Λέβι ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για να ακολουθήσει το πλάνο μας. Είχαμε συγκεκριμένες κατευθύνσεις για το είδος των παικτών που πιστεύαμε ότι η ομάδα θα πρέπει να έχει. Υπήρχε μεγάλη πίεση για να ενισχύσει την ομάδα, πολλή απελπισία, και προσωπικά εγώ δεν το καταλάβαινα», είπε.

«Δεν είμαστε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή η Μπάγερν Μονάχου για να αποκτήσουμε αστέρια παγκόσμιας κλάσης, αλλά μπορούμε να πάρουμε καλούς παίκτες. Για να γίνει αυτό έπρεπε όμως να ληφθούν σωστές αποφάσεων, να εξεταστούν οι παίκτες και ήθελα τον απαραίτητο χρόνο για να προετοιμάσω μια ομάδα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτός ήταν ο στόχος, όμως νομίζω ότι ο Ρόνι Λέβι ήθελε ένα σύνολο έτοιμο την 1η Ιούλιου. Σε αυτό το σημείο, ήταν αδύνατο», πρόσθεσε ακολούθως

Όπως γίνεται αντιληπτό ο Λέβι δεν μπόρεσε να συνεργαστεί αρμονικά μαζί του στην Μακάμπι και πιθανόν αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να συνεργαστεί με αθλητικό διευθυντή στην Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ