aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Βολές» κατά Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα

«Βολές» κατά Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα

Δυσαρέσκεια υπάρχει στις τάξεις τις Μπαρτσελόνα με τη στάση του Νεϊμάρ απέναντι στο σύλλογο το τελευταίο διάστημα, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να πάρει μεταγραφή για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sport, στη Βαρκελώνη είχαν καταλάβει ο Βραζιλιάνος σκόπευε να αποχωρήσει, όπως παρόλα αυτά τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του διαβεβαίωναν πως κάτι τέτοιο δεν επρόκειτο να συμβεί. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι ιθύνοντες των μπλαουγκράνα είχαν καταλάβει τις επαφές του Νεϊμάρ με τους Γάλλους και για αυτό το λόγο είχαν αποφασίσει να μη καταβάλουν στον πατέρα του τα 26 εκατομμύρια ευρώ, που αντιστοιχούσαν στο μπόνους για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη, έως το 2021.

Τέλος, η ίδια εφημερίδα επισημαίνει πως ο Νεϊμάρ είχε τονίσει στους Μέσι, Σουάρες και Πικέ, πως ήθελε να παραμείνει στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα και πως δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα τα δημοσιεύματα, που τον ήθελαν να αποχωρεί από το «Καμπ Νου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ