aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒλέπουν Κετσπάγια, σηκώνει μανίκια ο Γεωργιανός

Βλέπουν Κετσπάγια, σηκώνει μανίκια ο Γεωργιανός

Με το στυλό στο χέρι βρίσκεται ο Τιμούρ Κετσπάγια για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ανόρθωση. Σύντομα θα γίνει συνάντηση μεταξύ του νέου πρόεδρου της «Κυρίας» Μιχάλη Χατζηπαντέλα και του Γεωργιανού προπονητή, στην παρουσία του Χρήστου Πουλλαΐδη.

Θα αναλυθούν όλα τα δεδομένα που αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα, το διαθέσιμο μπάτζετ ενόψει της νέας περιόδου και εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτου θα οριστικοποιηθεί η προδιαγραφόμενη επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της Ανόρθωσης.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Πρόθυμος να χαρίσει σημαντικό ποσό ο Ντουγκλάο

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Γεωργιανό θα προταθεί να αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία της ομάδας κάτι που θα ξεκαθαρίσει στη συνάντηση που θα έχουν οι δύο πλευρές. Το δεδομένο είναι πως ο Τιμούρ Κετσπάγια βρίσκεται όσο ποτέ άλλοτε την τελευταία δεκαετία κοντά στη μεγάλη επιστροφή και αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας θα… πιάσει δουλειά για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Καλεί σε συστράτευση και καταγράφει τα οικονομικά δεδομένα

Είτε αναλάβει άμεσα, είτε με το τέλος της τρέχουσας περιόδου θα πάρει καταρχάς τις αποφάσεις του για τους ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά και ακολούθως θα ρίξει «δίκτυα» για μετεγγραφές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ