aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒλέπουν μπροστά για το 4Χ3=12 στον Απόλλωνα

Βλέπουν μπροστά για το 4Χ3=12 στον Απόλλωνα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μόνο μπροστά βλέπει ο Απόλλων και βάσει αυτής της φιλοσοφίας, από σήμερα ο Πέδρο Εμανουέλ θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του γα το παιχνίδι με αντίπαλο την Καρμιώτισσα. Με τρεις νίκες στο χέρι, δεν θέλουν ούτε για αστείο να σκέφτονται πως θα έχουν απώλειες την Κυριακή στο ΓΣΖ.

Οι κυανόλευκοι, σκέφτονται πολύ σοβαρά το παιχνίδι και δεν ακούν τι λέγεται και ούτε τους ενδιαφέρει, αν η αντίπαλός τους θα παραταχθεί με πολλές απουσίες. Το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι να παρουσιαστούν από την αρχή με το κοστούμι που «φορούσαν» στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό.

Η τελική φάση της προετοιμασίας θα αρχίσει σήμερα και η τεχνική ηγεσία, θα χτίσει τα σχέδια της για τον τρόπο με τον οποίο θα παραταχθεί.  Η νίκη, τέταρτη στη σειρά θα υλοποιήσει το 4Χ3 που ήταν ο στόχος μετά την ήττα από τον Ερμή, αλλά θα δώσει και ώθηση για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ, μια εβδομάδα μετά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ