aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒλέπετε νίκες των κυπριακών ομάδων; Τριάδα με απόδοση 6.55 στην BET ON ALFA

Βλέπετε νίκες των κυπριακών ομάδων; Τριάδα με απόδοση 6.55 στην BET ON ALFA

Με τριπλή κυπριακή εκπροσώπηση, θα γίνουν σήμερα οι πρώτοι αγώνες του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League. Στις 20:00 το ΑΠΟΕΛ μετά τον αποκλεισμό από τη Σούντουβα συνεχίζει στο Europa League και υποδέχεται στο ΓΣΠ την πρωταθλήτρια Εσθονίας Φλόρα Ταλίν, ο Απόλλωνας στις 21:30 αντιμετωπίζει στη Βοσνία τη Ζελέζνιτσαρ, ενώ στις 21:45 στην Ιρλανδία η ΑΕΚ στην πρώτη φετινή της επίσημη υποχρέωση θα αντιμετωπίσει την Ντάνταλκ.

Προσφέρονται και τα τρία ματς καθώς και όλα τα υπόλοιπα σημερινά για το Europa League από την Bet on Alfa με πολλές στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας στα 67 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, καθώς και online στο www.betonalfa.com.cy.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αγώνων:

20:00   ΑΠΟΕΛ-ΦΛΟΡΑ ΤΑΛΙΝ

Σαν ακλόνητο φαβορί προβάλλει το ΑΠΟΕΛ με απόδοση 1.10 για να πάρει τη νίκη κόντρα στη Φλόρα Ταλίν και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Το διπλό των Εσθονών προσφέρεται στο 18.50, ενώ στο 6.80 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.45 και του under 2.5 goals 2.45, στο 2.10 προσφέρεται το over 3.5 goals και στο 1.60 το under 3.5 goals. Η επιλογή Goal – Goal για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται με απόδοση 2.50.

21:30 ΖΕΝΕΖΝΙΤΣΑΡ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Στο 2.25 προσφέρεται το διπλό για νίκη του Απόλλωνα μέσα στην «καυτή» έδρα της Ζενέζνιτσαρ. Τη νίκη των γηπεδούχων μπορείτε να την βρείτε στο 3.05 στην Bet on Alfa, ενώ απόδοση 3.00 έχει το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals προσφέρεται στο 2.15 και το under 2.5 goals στο 1.60, ενώ στο 1.90 είναι η απόδοση για την επιλογή Goal – Goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

21:45 ΝΤΑΝΤΑΛΚ-ΑΕΚ

Ισορροπημένο όσον αφορά τις αποδόσεις του το ματς που θα γίνει στην Ιρλανδία με την απόδοση για διπλό της ΑΕΚ να προσφέρεται στο 2.65, η νίκη της Ντάνταλκ στο 2.50 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.00. Το over 2.5 goals προσφέρεται στο 2.20 και το under 2.5 goals στο 1.55, ενώ το Goal – Goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι στο 1.90.

Μπορείτε να βρείτε στην Bet in Alfa και άλλες παρά πολλές επιλογές, τόσο για τις αναμετρήσεις των κυπριακών ομάδων, όσο και για τα υπόλοιπα σημερινά ματς του Α’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για όλους τους σημερινούς αγώνες, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ