aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒλέπει Στούμπρας ο Παπαπαναγή

Βλέπει Στούμπρας ο Παπαπαναγή

O Σωφρόνης Αυγουστή βλέπει μόνο από βίντεο τη Στούμπρας, αλλά θα ήθελε να την παρακολουθήσει κάποιος δικός του από κοντά για να εξαγάγει καλύτερα συμπεράσματα.  Υπάρχουν κάποια στοιχεία τα οποία μόνο από το βίντεο δεν μπορείς να τα δεις. Η Στούμπρας αγωνίζεται αύριο στο κύπελλο με την Ατλάντας Κλαιπέδας, ενώ στις 5 Ιουλίου αντιμετωπίζει την Παλάνκα για το πρωτάθλημα.

Αυτές είναι και οι μοναδικές ευκαιρίες για τον Περικλή Παπαπαναγή να δει τον προσεχή αντίπαλο του Απόλλωνα και να μεταφέρει τις εντυπώσεις του στον προπονητή. Το πιο πιθανό είναι πως θα προλάβει το ματς της Στούμπρας με την Παλάνκα, το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη.  Για την ώρα η Στούμπρας βρίσκεται στην 4η θέση με 22 βαθμούς, αλλά έχει δύο ματς λιγότερα από την Τρακάι που είναι στους 24 βαθμούς. Η πρωτοπόρος Σούντοβα και η δεύτερη Ζαλγκίρις απέχουν πολύ, καθώς είναι στους 42 και 34 βαθμούς αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ