aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒλέπει Παπαχαραλάμπους ο Χαμπουλλάς, κλήθηκε για κατάθεση ο Κετσπάγια

Βλέπει Παπαχαραλάμπους ο Χαμπουλλάς, κλήθηκε για κατάθεση ο Κετσπάγια

Συνάντηση με την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού θα έχει το απόγευμα της Τρίτης (13/10, 18:00) ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς. Όπως αποκάλυψε στον Active (107,4 & 102,5) ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την «Κυρία» και πρώην πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Δημητρίου στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» με τους Ιάκωβο Κακουρή και Πανίκο Θεοδοσίου ο κ. Χαμπουλλάς θα απαντήσει σε ερωτήσεις της Επιτροπής σχετικά με την έρευνα για τον αγώνα Ανόρθωσης – Απόλλωνα.

«Αύριο το απόγευμα στις 18:00 θα έχουμε συνάντηση με την Επιτροπή Δεοντολογίας στην παρουσία του κ. Ευγένιου Χαμπουλλά. Δεν μας απασχολεί πόσα μέλη της Επιτροπής θα είναι παρών», ήταν η σχετική τοποθέτηση.

Τι θα συζητήσετε; «Τίποτα. Εμείς είπαμε ότι θα πάμε εκεί μαζί με τον πρόεδρο για να ερωτηθεί ότι θέλουν. Θα πάμε με καλή θέληση για να ερωτηθεί ο κ. Χαμπουλλάς να απαντήσει σε ερωτήσεις της Επιτροπής. Εάν δεν γνωρίζει τι θα απαντήσει;».

Ναι, αλλά πρέπει να πάει και ο Κετσπάγια και ο Λόρια και ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής που έκανε το πέναλτι. Ο κ. Χαμπουλλάς τι να πει; «Ναι, μας σας είπα και πριν πρέπει να πάει και ο γιατρός για να δει τα μάτια του Λόρια. Μα, είναι αστεία πράγματα αυτά. Μία Επιτροπή εξετάζει την στοιχηματική δραστηριότητα…».

Όχι, μα αφού η Επιτροπή το γύρισε και από την στοιχηματική δραστηριότητα λέει ότι υπάρχει μία πλατφόρμα που δεν εξετάζει μόνο την στοιχηματική δραστηριότητα: «Μα, τώρα σοβαρομιλούμε;».

Δεν σας λέμε την άποψη μας, αυτά που λέει ο κ. Παπαχαραλάμπους σας λέμε: «Για να καταλάβω, συμφώνησε ένας παίκτης της Ανόρθωσης με τον Απόλλωνα ότι θα κουμπαρέψουν και θα χαρίσει ο ένας στον άλλο. Για όνομα του Θεού».

Ο κ. Παπαχαραλάμπους άφησε αιχμές ότι κάποιοι που κλήθηκαν από την Επιτροπή για κατάθεση αντιδρούν και αφήνετε να νοηθεί ότι είναι ο κ. Κετσπάγια: «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».

Έχει καταθέσει κ. Κετσπάγια; «Έχει εκδοθεί κλήση να πάει την ερχόμενη Παρασκευή, εάν αυτό απαιτηθεί».

Τι εννοείται; Δεν ακούγετε σαν απειλή; Δηλαδή να λέτε ότι αν επιμένετε να έρθει για κατάθεση ο κ. Κετσπάγια θα πάρουμε νομικά μέτρα; «Έχει γίνει μεγάλος ντόρος για κάτι μη σοβαρό. Πρέπει να χαμηλώσουν οι τόνοι να κάνει τη δουλειά της η Επιτροπή. Εμείς έχουμε όλη την καλή διάθεση να συνεργαστούμε με την Επιτροπή. Στην Ανόρθωση δεν έχει κανένας να φοβηθεί το παραμικρό. Τι να πει ο Κετσπάγια την Παρασκευή; Γιατί είπε “ουδέν σχόλιο”; Θα το πει. Που είναι το κακό;».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ