aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Βλέπει» Μίλικ η Γιουβέντους

«Βλέπει» Μίλικ η Γιουβέντους

Η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής φαίνεται ότι αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες του νέου προπονητή της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Ιταλός προπονητής έχει εισηγηθεί την απομάκρυνση του Κριστιάνο Ρονάλντο, την ανανέωση του συμβολαίου του Πάουλο Ντιμπάλα και την επέκταση του δανεισμού του Αλβάρο Μοράτα από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Επειδή, λοιπόν, μιλάμε για δύο βασικές επιλογές, ο νέος… τιμονιέρης των «μπιανκονέρι» θα ήθελε μια επιπλέον λύση.

Όπως αναφέρει η «Tuttosport», αυτή ακούει στο όνομα του Αρκάντιους Μίλικ. Ο Πολωνός επιθετικός ανήκει τυπικά στη Νάπολι, από την οποία παραχωρήθηκε στη Μαρσέιγ τον περασμένο Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού για 18 μήνες και υποχρεωτική αγορά στο τέλος της σεζόν 2021-22. Ο Μίλικ, που είχε να παίξει ποδόσφαιρο από το περασμένο καλοκαίρι, αναγεννήθηκε στην ομάδα της Μασσαλίας, με την οποία κατέγραψε 16 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με 10 γκολ και 1 ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ