aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒλέπει επανέναρξη τον Ιούνιο στην Κύπρο ο Άρναλ Κόντε

Βλέπει επανέναρξη τον Ιούνιο στην Κύπρο ο Άρναλ Κόντε

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Άρναλ Κόντε, παρουσιάστηκε αισιόδοξος όσον αφορά στη συνέχιση και ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Καταλονίας (Ràdio a la carte) τόνισε μεταξύ άλλων πως θα υπάρξει αγωνιστική δράση στην Κύπρο, οριοθετώντας μάλιστα την επανέναρξη του πρωταθλήματος μέσα στον Ιούνιο. «Το σχέδιο είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο τον Ιούνιο», τόνισε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας σε άλλο σημείο πως η χώρα μας θα είναι μία εξ αυτών όπου η αγωνιστική δράση θα επιστρέψει νωρίς.

O 40χρονος Ισπανός, μιλώντας προσφάτως και στην ιστοσελίδα diaridetarragona.com, είχε αναφέρει πως στόχος είναι το «χτίσιμο» μιας δυνατής ομάδας, ικανή να κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της και να κάνει σπουδαία πράγματα στην Ευρώπη. «Ο πρόεδρος έχει καταστήσει σαφές τους στόχους της ΑΕΚ: να είναι η καλύτερη ομάδα, να κερδίσει το πρωτάθλημα και να κάνει “θόρυβο” στην Ευρώπη», είχε αναφέρει.

Ο Άρναλ Κόντε, γνωρίζει πως έχει μπόλικη δουλειά μπροστά του σχετικά με τα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό. Στην ΑΕΚ να μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν σημαντικές οι εκκρεμότητες όσον αφορά στις ανανεώσεις συμβολαίων. Οι Έκτορ Χέφελ, Απόστολος Γιάννου, Τέτε, Ακοράν, Λουίς Σάστρε, Ντάνιελ Μοϊσόφ μένουν ελεύθεροι τέλος της σεζόν ενώ εκπνέει ο δανεισμός των Ναράνχο, Γκαρσία. Από τη λίστα έχει αφαιρεθεί ο Μιγκέλ Γκονθάλεθ, του οποίου η συμβατική δέσμευση με την ομάδα της Λάρνακας ολοκληρώνεται, αλλά ανανεώθηκε αυτομάτως για άλλο ένα έτος ένεκα συμμετοχών.

Επίσης, άρχισε να ρίχνει ματιές στην αγορά, αξιολογώντας ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να απασχολήσουν μετεγγραφικά την ομάδα της Λάρνακας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ