aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒλέπει Μπιλμπάο και αφηνιάζει ο Γκριεζμάν! (vid)

Βλέπει Μπιλμπάο και αφηνιάζει ο Γκριεζμάν! (vid)

Αυτή τη φορά και σκόραρε και πανηγύρισε ο Αντουάν Γκριεζμάν! Ο Γάλλος επιθετικός ήταν καθοριστικός κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και με δικό του γκολ χάρισε τη νίκη στην Μπαρτσελόνα με 2-1 στο «Καμπ Νόου», δείχνοντας ότι κόντρα στους Βάσκους έχει… οίστρο, αφού είχε δύο τέρματα και στον πρόσφατο τελικό του Super Cup Ισπανίας.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Μπαρτσελόνα αποδεικνύει ότι βελτιώνεται κι ότι αν μη τι άλλο έχει μάθει να παίρνει νίκες, καθώς για το πρωτάθλημα μετρά 10 συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα, εκ των οποίων τα οχτώ ήταν νικηφόρα.

Το σκορ άνοιξε με άκρως εντυπωσιακό τρόπο ο Λιονέλ Μέσι στο 20’, καθώς με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Ουνάι Σιμόν, που είδε την μπάλα να αναπαύεται στα δίχτυα της εστίας του. Χωρίς να έχει κινδυνεύσει ιδιαίτερα η Μπαρτσελόνα και από μία ανύποπτη φάση, η Αθλέτικ Μπιλμπάο κατάφερε να βρει την ισοφάριση στο 49’, με τον Ζόρντι Άλμπα να πραγματοποιεί λανθασμένη εκτίμηση της φάσης και στον βηματισμό του βρήκε την μπάλα, στέλνοντάς την στα δίχτυα, χωρίς μάλιστα να υπάρχει φάουλ όπως διαμαρτυρήθηκε.

Τελικά, το γκολ για την ομολογουμένως ανώτερη Μπαρτσελόνα ήρθε στο 74’. Η μόνιμη απειλή στην άμυνα των Βάσκων, Ντεμπελέ, έχτισε τη φάση δίνοντας κάθετη πάσα στον Μινγκέθα κι αυτός με παράλληλη μπαλιά έδωσε το γκολ στον Γάλλο επιθετικό, που σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το τελικό 2-1.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ