aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Βιονικοί» ποδοσφαιριστές δεν υπάρχουν πουθενά

«Βιονικοί» ποδοσφαιριστές δεν υπάρχουν πουθενά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι ανάσες είναι αναγκαίες και οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα τις χρειάζονται. Σε τέσσερις ημέρες αγωνίστηκαν σε δύο αγώνες και τα έδωσαν όλα. Πρώτα με την Αταλάντα (1-1) και μετά με την ΑΕΚ (1-1). Φάνηκε άλλωστε και στο διάστημα του δεύτερου ημιχρόνου με τους κιτρινοπράσινους, όταν η καταπόνηση στέρησε την δυνατότητα από τους ποδοσφαιριστές να έχουν την ίδια απόδοση όπως και στο πρώτο ημίχρονο.

«Βιονικοί» ποδοσφαιριστές δεν υπάρχουν πουθενά και αυτό ισχύει και στον Απόλλωνα. Οι κυανόλευκοι κουβαλούν πολλούς αγώνες και η διακοπή ήρθε γάντι γι’ αυτούς. Οι κυανόλευκοι έχουν ήδη κερδίσει πολλά από τα παιχνίδια τους στην Ευρώπη και με ακόμη δύο που έχουν να δώσουν, θα ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στο Γιουρόπα Λίγκ. Θα παίξουν με τη Λιόν στη Γαλλία και με την Έβερτον στη Λευκωσία.

Οι πιθανότητες να προκριθούν είναι ελάχιστες και για να είμαστε ειλικρινείς, απελευθερωμένοι από τις υποχρεώσεις στην Ευρώπη, θα μπορέσουν να αποδώσουν καλύτερο ποδόσφαιρο για να υλοποιήσουν τους εγχώριους στόχους τους. Ο Απόλλων έχει την ευκαιρία να «κτίσει» σερί νικών στο πρωτάθλημα και να αξιοποιήσει πιθανές απώλειες των ομάδων που είναι πιο ψηλά από αυτόν.

Η ομάδα της Λεμεσού καλείται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί στα τρία ματς που ακολουθούν με Αλκή Ορόκλινη, Εθνικό και Πάφο, να πάρει τους εννέα βαθμούς και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και δυναμική στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Ο Απόλλων έχει αρκετά χαρίσματα που τον καθιστούν ισχυρό σε πολλά επίπεδα. Δυνατό όπλο της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή, η επιθετική της ικανότητα. Μπορεί να δημιουργήσει και να σκοράρει, με τους μέσους και επιθετικούς που διαθέτει.  Η πληρότητα σε επιθετικούς που κάνουν τη διαφορά, είναι τέτοια που δημιουργεί τεράστια δυναμική στην ομάδα, όταν φτάνει στην αντίπαλη περιοχή. Εκεί που χρειάζεται ίσως βελτίωση, ή καλύτερα περισσότερη συγκέντρωση είναι στην άμυνα. Κάποια γκολ που έχει δεχθεί ο Απόλλων στο πρωτάθλημα, θα μπορούσαν να αποφευχθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ