aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒιολάρης: «Δεν θα φέρει ηρεμία και ενότητα η επιστροφή Παντελή»

Βιολάρης: «Δεν θα φέρει ηρεμία και ενότητα η επιστροφή Παντελή»

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση μίλησε χθες στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του Sports1 ο Θέμης Βιολάρης και αναφέρθηκε γιατί δεν συμφωνεί με την επιστροφή Ανδρέα Παντελή.

Αναλυτικά:

Για την κατάσταση στην ομάδα: «Είναι δύσκολες οι στιγμές για την Ανόρθωση, όμως ευελπιστούμε ότι θα τις ξεπεράσουμε σύντομα».

Για τη συνέχεια: «Δεν μας μένει χρόνος. Η ομάδα είναι έτοιμη για να αγωνιστεί με την ΑΕΖ. Θέλουμε να ξεκινήσει θετικά η χρονιά, να κλείσει το κεφάλαιο διοίκηση και να προχωρήσουμε μπροστά ενωμένα και με τους κατάλληλους ανθρώπους. Εγώ δεν έκανα προσωπική επίθεση σε κάποιον, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ήταν η σωστή λύση για να έρθει ηρεμία στην Ανόρθωση».

Για τα αγωνιστικά: «Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά όσο κι αν είμαστε πίσω. Το 2016 ήταν μια κακή χρονιά. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε ό,τι μπορούμε για να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Μιλάμε με τον προπονητή, του έχουμε δώσει οδηγίες να προχωρήσει για μετεγγραφές και από την εγχώρια αγορά και από το εξωτερικό».

Για τις προσπάθειες που γίνονται: «Ο κ. Μανώλη έκανε τεράστια προσπάθεια αυτές τις μέρες. Θα υπάρξει μια συνάντηση για ενημέρωση. Το πρόβλημα για μένα είναι το οικονομικό. Αν δεν έρθουν κοντά να βοηθήσουν οι Ανορθωσιάτες η χρονιά θα είναι προβληματική».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον έστω και σε ανεπίσημο επίπεδο: «Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θα ήθελαν να είναι κοντά στην ομάδα. Είναι πρώην παράγοντες αλλά και καινούριοι άνθρωποι. Η οικονομική τους κατάσταση είναι λίγο καλύτερη από τον μέσο Κύπριο».

Για τον Αντρέα Παντελή: «Δεν γνωριζόμαστε προσωπικά, απλά θεωρώ ότι δεν είναι η σωστή λύση. Έχει βεβαρυμένο παρελθόν. Δεν θα φέρει ηρεμία και ενότητα. Εγώ το ’15 ήμουν ο πρωτεργάτης για να έρθει στην ομάδα ο Κετσπάγια. Του δώσαμε και την ευκαιρία πριν λίγους μήνες. Το θέμα είναι η Ανόρθωση. Όσοι ενδιαφερθούν πρέπει να είναι στρατιώτες της Ανόρθωσης που θα φέρει ενότητα και χρήμα».

Για τον Πουλλαΐδη: «Δεν έχει φύγει πλήρως, είναι ακόμη εκεί. Το λάθος του ήταν ότι έβαλε ένα τριετή στόχο που δεν επιτεύχθηκε και κάποιες επιλογές που έφεραν τα αποτελέσματα που έχουμε σήμερα στο αγωνιστικό. Κατά τα άλλα η ομάδα δουλεύει άψογα, όμως τώρα πρέπει να προχωρήσουμε μόνοι μας».

Για Λέβι και μετεγγραφικά: «Ο κ. Λέβι είναι αξιόλογος άνθρωπος, γνώστης και πονάει όταν χάνει. Θα κάνουμε κάποιες μετεγγραφές και ελπίζω να πετύχουν. Ψάχνει για παίκτες, είναι κοντά σε κάποιους. Αν όλα πάνε καλά μπορεί να προκύψει ανακοίνωση αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να είναι από το εξωτερικό και όχι μόνο».

Για το ποσό που χρειάζεται η ομάδα: «Για να κλείσει η χρονιά χωρίς ζημιά θέλουμε 1.2 εκ. υπάρχουν κάποια έσοδα από τα τηλεοπτικά και τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας, αλλά δεν είναι αρκετά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ