aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒΙΝΤΕΟ: Η… μυθική χαμένη ευκαιρία της Λίβερπουλ και τα τρία όμορφα γκολ

ΒΙΝΤΕΟ: Η… μυθική χαμένη ευκαιρία της Λίβερπουλ και τα τρία όμορφα γκολ

«Φωτιά» στην κορυφή της Premier League, καθώς η Σίτι ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπί της 21ης αγωνιστικής με 2-1 επί της Λίβερπουλ. Οι «Πολίτες» μείωσαν στους 4 βαθμούς την απόσταση από τους «Κόκκινους», σπάζοντας το αήττητο- με σκόρερ τους Αγουέρο και Σανέ. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Φιρμίνιο. Πιο κάτω καταγράφουμε την απίστευτη ευκαιρία της Λίβερπουλ και τα γκολ που σημειώθηκαν στο ντέρμπι, παραθέτοντας και σχετικά βίντεο.

Μία τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στην έδρα της Σίτι έχασε η Λίβερπουλ! Μετά από ταχύτατη αντεπίθεση, ο Μανέ αρχικά «σημάδεψε» το δεξί δοκάρι της εστίας του Έντερσον.  Στη συνέχεια της φάσης, ο Στόουνς προσπάθησε να διώξει, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του πορτιέρε της Μάντσεστερ και κατέληξε προς την εστία αλλά ξανά ο Στόουνς έδιωξε εκατοστά πριν περάσει την γραμμή όπως φάνηκε και από το goal decision system!

Και σαν να μην έφτανε αυτό για τους «Κόκκινους» στο 40ο λεπτό η Μάντσεστερ Σίτι με τον μόνιμο «δήμιο» της Λίβερπουλ, Σέρχιο Αγκουέρο, πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Αργεντινός επιθετικός με ωραίο τελείωμα στην κλειστή γωνία του Άλισον, έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του και μάλιστα, συνέχισε την απίστευτη παράδοση που διατηρεί κόντρα στους «reds», σκοράροντας για έβδομο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι σε βάρος τους.

Στο 64ο του αγώνα της Σίτι με τη Λίβερπουλ στο «Etihad» για την 21η αγωνιστική της Premier League, ο Αλεξάντερ – Άρνολντ έβγαλε σέντρα από δεξιά. Η μπάλα έφτασε στον Άντριου Ρόμπερτσον, ο οποίος με πάσα στην κίνηση έδωσε στον αφύλαχτο Ρομπέρτο Φιρμίνο, που με κεφαλιά – ψαράκι ισοφάρισε σε 1-1 για τους «κόκκινους».

Τα πανηγύρια όμως στον πάγκο των «κόκκινων» δεν κράτησαν για πολύ, καθώς στο 72ο λεπτό ο Σανέ με πολύ ωραίο διαγώνιο τελείωμα νίκησε για δεύτερη φορά τον Άλισον και η ομάδα του Μάντσεστερ πήρε εκ νέου το προβάδισμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ