aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒιέρι: «Οταν έχεις τον Ρονάλντο στην ομάδα σου το ματς ξεκινάει από το 1-0»

Βιέρι: «Οταν έχεις τον Ρονάλντο στην ομάδα σου το ματς ξεκινάει από το 1-0»

Το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο έπλεξε ο Κρίστιαν Βιέρι, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον τεχνικό της «Γηραιάς Κυρίας», Αντρέα Πίρλο.

Η Γιουβέντους μπορεί να βρίσκεται στο -7 από την κορυφή του πρωταθλήματος, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, έχοντας 15 γκολ και 2 ασίστ σε 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης των «μπιανκονέρι», Κρίστιαν Βιέρι αποθέωσε τον Πορτογάλο σταρ, τονίζοντας πως όσο η Γιουβέντους διαθέτει στο ρόστερ της παίκτες όπως ο Ρονάλντο, μπορεί να κατακτήσει όλους τους τίλους.

«Η Γιουβέντους μπορεί να κατακτήσει όλους τους τίτλους φέτος. Έχουν μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Παράλληλα, όταν έχεις τον Κριστιάνο μαζί σου, το ματς ξεκινάει πάντα από το 1-0», ανέφερε αρχικά ο Βιέρι στο «Stats Perforfm News» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Πίρλο.

«Ο Αντρέα είναι ένας πολύ αστείος τύπος. Είναι το εντελώς αντίθετο από αυτό που βλέπουν όλοι. Είναι πολύ αστείος. Μπορεί να σου κάνει πειράγματα όλη τη μέρα. Βέβαια, όλοι μοιάζουν διαφορετικ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ