aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒήχας: Καταγγέλλει επίθεση και βρισιές γιατί παρέδωσε τρόφιμα σε αλλοδαπούς!

Βήχας: Καταγγέλλει επίθεση και βρισιές γιατί παρέδωσε τρόφιμα σε αλλοδαπούς!

Με ανάρτησή του στα social media, o ηθοποιός Κώστας Βήχας, ο οποίος σε συνεργασία με την ΑΕΛ εδώ και μέρες στέκονται εμπράκτως στο πλευρό συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη προμηθεύοντάς τους με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, μέσω της λειτουργίας της «Κίτρινης Γραμμής Βοήθειας και Αλληλεγγύης», γνωστοποιεί ότι έπεσε θύμα επίθεσης και ύβρεων γιατί παρέδωσε τρόφιμα σε αλλοδαπούς!

Η ανάρτησή του στο Facebook: «Δέχτηκα επίθεση από αγνώστους και πολλές βρισιές γιατί έδωσα τρόφιμα σε αλλοδαπούς. Αγαπητοί μου φίλοι, πρώτο οι αλλοδαποί είναι συνάνθρωποι μας. Δεύτερο ειναι φοιτητές του ΤΕΠΑΚ μιλούν Ελληνικά ειναι με υποτροφία της (Αφρικανική Ορθόδοξη Εκκλησία της Κένυας) το συσσίτιο της Μητρόπολης Λεμεσού δυστυχώς έκλεισε λόγω πανδημίας, επίσης για τον ίδιο ακριβώς λόγο έχουν αποκλειστεί στην Πατρίδα μας. Δεν γίνεται να τους αφήσουμε στο έλεος του Θεού. Και τρίτον δεν μπορώ να σας βρίσω άγιες μέρες…. Κάποια μυαλά σαν εσάς έχουν καταστρέψει την πατρίδα μας. Καλό Πάσχα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ