aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒγήκε μια απογοήτευση, αλλά…

Βγήκε μια απογοήτευση, αλλά…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων άρχισε με ισοπαλία τη σειρά των εφτά αγώνων που έχει να δώσει σε διάστημα 23 ημερών. Βγήκε μια απογοήτευση από την ευκαιρία που είχαν οι κυανόλευκοι να κερδίσουν την Ανόρθωση, όμως είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μόνο μπροστά.

Χρόνος για γκρίνιες δεν υπάρχει, καθώς αύριο η αποστολή πετά για την Ιταλία, καθώς την Πέμπτη η ομάδα της Λεμεσού θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Θα επιστρέψει στην Κύπρο και την Κυριακή θα τα πει με τον Άρη. Και φυσικά πιο μακριά από τις δύο αυτές αναμετρήσεις δεν βλέπει κανένας στην ομάδα. Ο στόχος της διάκρισης σε Ευρώπη και πρωτάθλημα δεν είναι και ο πιο εύκολος, όμως θα κυνηγήσουν οι κυανόλευκοι όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν.

Τα δυο μάλιστα παιχνίδια που ακολουθούν με την Αταλάντα, πρώτα στο στάδιο «Μάπεϊ» και μετά στο ΓΣΠ, θα κρίνουν και την τύχη του Απόλλωνα, κατά πόσον θα διατηρήσει δηλαδή μέχρι τέλους πιθανότητες για να βρεθεί στους «32», της διοργάνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ