aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒγήκε μπροστά ο Χαμπουλλάς: «Κανένα ίχνος πανικού. Στείλαμε το μήνυμα...»

Βγήκε μπροστά ο Χαμπουλλάς: «Κανένα ίχνος πανικού. Στείλαμε το μήνυμα…»

Απογοήτευση και προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της Ανόρθωσης μετά τη βαριά ήττα που δέχθηκε η ομάδα της Αμμοχώστου από τον εθνικό (0-5). Ο πρόεδρος της «Κυρίας», Ευγένιος Χαμπουλλάς, βγήκε μπροστά και σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0), αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα και έστειλε μήνυμα συσπείρωσης ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για την ήττα, την εικόνα της Ανόρθωσης αλλά και την επόμενη μέρα: «Είναι φυσιολογικό να μας στεναχωρεί το σκορ. Δεν είναι κακό να χάνεις όμως χθες δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι και ήρθε το αποτέλεσμα. Υπάρχει ακόμα δρόμος, η Ανόρθωση είναι πρώτη. Οι παίκτες έφεραν την ομάδα μέχρι εδώ και οι ίδιοι έφεραν την χθεσινή ήττα. Θα μεταφέρουμε στους παίκτες και στον προπονητή την απόλυτη στήριξη μας. Θα πρέπει όμως και οι ίδιοι να κάνουν την αυτοκριτική τους. Υπάρχει το παιχνίδι της Τετάρτης και της Κυριακής και με καθαρό μυαλό να προχωρήσουμε και να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Η αντίδραση μας θα είναι η πρόκριση στους “4” του κυπέλλου και η νίκη στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος. Χωρίς ίχνος πανικού. Το ποδόσφαιρο επιφυλάσσει εκπλήξεις. Τώρα είναι η ώρα της σωστής διαχείρισης. Αυτό που εισπράττουμε, είναι πως υπάρχει εμπιστοσύνη και υπομονή. Όλοι εκτιμούν το έργο που επιτελείται από την διοίκηση αλλά και από το προπονητικό τιμ. Έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στους παίκτες. Όλοι αναμένουμε αντίδραση. Απολογούμαι που τους στεναχωρήσαμε, όμως δείχνουν υπομονή και στήριξη στοιχεία τα οποία είμαι βέβαιος που θα συνεχίσουν να υπάρχουν».

Για τον κόσμο: «Επαναλαμβάνω πως υπάρχει στήριξη στον προπονητή και στους προπονητές. Στέλλω μήνυμα στους φιλάθλους μας να παραμείνουν συσπειρωμένοι. Όπως αρχίσαμε με ψηλές προσδοκίες, έτσι να το κλείσουμε το πρωτάθλημα».

Για το παράδειγμα του Τιμούρ ότι ο ΑΠΟΕΛ έχασε στην Πάφο: «Κοιτάμε τα του οίκου μας. Όταν αναλάμβανα, είχα πει πως η Ανόρθωση φοβάται μόνο τον κακό της εαυτό. Θα κάνουν την αυτοκριτική τους και ευελπιστώ πως θα αντιδράσουν άμεσα».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Εφιάλτης διαρκείας, ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι οι πρωτοπόροι

Για το πρωτάθλημα: «Είναι το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων. Επανήλθαν δύο διεκδικητές, η Ανόρθωση και η Ομόνοια. Αυτό το ενδιαφέρον θα κρατήσει μέχρι τέλους. Δείχνει πως η μάχη θα πάει μέχρι τέλους. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ποια θα είναι η 6άδα».

Για το αν υπάρχει κούραση και βάθος στον πάγκο: «Ο καθένας βλέπει τα δεδομένα από τη δική του σκοπιά. Σίγουρα υπάρχει κούραση, ο Φεβρουάριος είχε πολλά παιχνίδια. Όμως αυτό δεν μας σταματά από το να προχωρήσουμε και να ανακάμψουμε άμεσα».

Για τα αμυντικά λάθη: «Είναι μια διαπίστωση που μπορεί να κάνει ο καθένας, δεν είναι κάτι που κρύβεται. Είναι κάποιες αδυναμίες που πρέπει να διορθωθούν. Γνωρίζουμε την αξία όλων όσων εργάζονται στο προπονητικό μας κέντρο, και πως μπορούν να ανακάμψουν».

Στο τέλος, κατέληξε: «Ήταν δύσκολη η μέρα. Έχει σημασία πάντοτε, να βρίσκεις τρόπος να ανακάμπτεις, και να προχωράς. Δεν γίνεται να συνεχίσουμε την μουρμούρα. Αντιλαμβάνομαι την απογοήτευση του κόσμου, όμως η πορεία μας είναι πολύ καλή. Η προσπάθεια μας θα είναι η Ανόρθωση να συνεχίσει και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Έχει δοθεί το μήνυμα πως το παιχνίδι τελείωσε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ