aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒγήκε από το νοσοκομείο ο θρύλος της Τότεναμ Τζίμι Γκριβς

Βγήκε από το νοσοκομείο ο θρύλος της Τότεναμ Τζίμι Γκριβς

Στο σπίτι του αναρρώνει, πλέον, ο Τζίμι Γκριβς. Ο 80χρονος θρύλος της Αγγλίας και της Τότεναμ και ένας από τους μεγαλύτερους σκόρερ του αγγλικού πρωταθλήματος, ταλαιπωρείται με την υγεία του έπειτα από το εγκεφαλικό που υπέστη το 2015 και από τότε χρειάζεται επαγγελματική φροντίδα τέσσερις φορές την ημέρα.

Στις 7 Απριλίου, όμως, χρειάστηκε να νοσηλευτεί, αλλά το βράδυ της Τρίτης πήρε εξιτήριο, όπως επιβεβαίωσε ο γιος του.

«Η μαμά ήταν πολύ χαρούμενη που καλωσόρισε τον μπαμπά σπίτι χθες το βράδυ (Τρίτη) και δεν μπορούμε να ευχαριστήσουμε αρκετά τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και όλο το προσωπικό του NHS που τον φρόντισε. Όπως και όλοι όσοι έχουν φροντίσει τον μπαμπά την τελευταία εβδομάδα και τα τελευταία πέντε χρόνια, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την υποστήριξή του. Ο μπαμπάς είναι συγκινημένος από όλα τα μηνύματα που έχει δεχθεί- αυτό σημαίνει πολλά για εκείνον και για εμάς ως οικογένεια», ανέφερε.

Ο Γκριβς είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για την Τότεναμ με 266 τέρματα, ενώ είχε 44 τέρματα σε 57 εμφανίσεις με την Αγγλία αποτελώντας και μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Μουντιάλ του 1966.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ