aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒγαλμένος μέσα από το ένδοξο παρελθόν!

Βγαλμένος μέσα από το ένδοξο παρελθόν!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με τη Λιόν, ισοφάρισε (1-1) στο 90+3’ ο Σαρδινέρο και άφησε τους Γάλλους στα κρύα του λουτρού. Την περασμένη Δευτέρα, ο Ρομπέρζ στο 90+4’ και ο Ζελάγια στο 90+7’, χάρισαν τη νίκη (4-2) στην ομάδα τους απέναντι στον Ερμή. Αυτός είναι ο Απόλλων, ένα σύνολο που δεν τα παρατά ποτέ, μια ομάδα με την οποία δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ποτέ, αν δεν ακουστεί για τελευταία φορά το σφύριγμα του διαιτητή.

Με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο, η ομάδα του ξέρει και έχει τον τρόπο να βγάζει το πάθος για να ανατρέπει σκορ. Επίσης, κόντρα στη ροή, σημείωσε γκολ ισοφάρισης απέναντι στον Ολυμπιακό στο Μακάρειο, καθώς και με τη Μίντιλαντ στην Δανία. Όπως και με την ΑΕΛ, πέρσι. Σε δύο παιχνίδια είχε πάρει την μπουκιά από το στόμα της συμπολίτισσας του, ισοφαρίζοντας λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα. Αυτός είναι ο Απόλλων, μια ομάδα από ατσάλι και πίστη, ένα σύνολο το οποίο με την ποιότητα που διαθέτει, παλεύει μέχρι το τέλος.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ήταν ένας από τους παθιασμένους άσους που έγραψαν τη δική τους ιστορία στον Απόλλωνα και τώρα ως προπονητής, εμπνέει τη νοοτροπία του στους ποδοσφαιριστές του. Ο ήρωας του Γιάπλονετς, από την άκρη του πάγκου κάνει κουμάντο, καθοδηγεί και εμψυχώνει.

Οι κυανόλευκοι είναι βγαλμένοι μέσα από τη μεγάλη πορεία του  παρελθόντος. Μεγάλες επιτυχίες είχε πάντα (Απόλλων – Βατς 4-0, Απόλλων – Ίντερ 3-3, Τέουτα – Απόλλων 1-4, Απόλλων – Νις 2-0, Λοκομοτίβ – Απόλλων 1-4), όμως φέτος είναι αλλιώς. Οι κυπελλούχοι θέλουν να πετάξουν πιο ψηλά και να φθάσουν στο πιο ψηλό σκαλοπάτι. Πιστεύουν πως με το έμψυχο δυναμικό που έχουν, μπορούν να πανηγυρίσουν τον ερχόμενο Μάιο.

Βέβαια, με το καλημέρα του πρωταθλήματος θα πρέπει να έχουν αντιληφθεί πως άλλο πρωτάθλημα και άλλο Ευρώπη. Ήδη στα πρώτα δύο παιχνίδια, με τον Ολυμπιακό και με τον Ερμή, συνάντησαν τις πρώτες δυσκολίες. Θα είναι πρόκληση για κάθε αντίπαλο να κοιτάξει στα μάτια τον Απόλλωνα. Γι’ αυτό και οι κυανόλευκοι χρειάζεται να παρουσιαστούν ακόμα πιο συγκεντρωμένοι στη συνέχεια, για να μην αφήνουν τα παιχνίδια τους να κρίνονται από την αποτελεσματικότητά τους στον χρόνο των καθυστερήσεων.

Aυτό που έζησαν ήταν τρομερό…

Αυτό που έζησαν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα στους χρόνους των καθυστερήσεων με τον Ερμή ήταν τρομερό. Οι τρεις χιλιάδες περίπου οπαδοί της ομάδας, όρθιοι και ασταμάτητα εκδηλωτικοί, βοήθησαν πολύ στην ανατροπή του αποτελέσματος. Η κλεψύδρα του χρόνου άδειαζε, όμως ο κόσμος ήταν κολλημένος στις κερκίδες λες και γνώριζε πως το γκολ θα ερχόταν από στιγμή σε στιγμή. Όταν ο τέταρτος διαιτητής έδειξε με τον φωτεινό πίνακα, πως οι δυο ομάδες θα έπαιζαν άλλα έξι λεπτά (καθυστέρηση), κάτι ξύπνησε σε όλους. Ο κόσμος ξεσηκώθηκε και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη. Οι φίλοι του Απόλλωνα ήταν απίστευτοι με τον τρόπο που βοήθησαν την ομάδα τους. Υπήρχε τόση πίστη και εμπιστοσύνη από τον κόσμο που πρόσθεσε περισσότερο πάθος στους ποδοσφαιριστές για να φθάσουν στη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ