aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒγαίνει το... πόρισμα για τον Ιωάννου

Βγαίνει το… πόρισμα για τον Ιωάννου

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το πρόβλημα τραυματισμού που απεκόμισε ο Θωμάς Ιωάννου στον αγώνα κόντρα στην Στρουρμ Γκρατς είναι και το μοναδικό μελανό σημείο που «έφερε» μαζί της η ΑΕΚ από την Αυστρία. Η νίκη με 2-0 σίγουρα έχει σκορπίσει πολλά… πάρα πολλά χαμόγελα τα οποία επισκιάστηκαν λίγο με τον τραυματισμό του φορμαρισμένου και πολύ καλού Κύπριου αριστερού μπακ. Ο Ιωάννου που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 59′ θα περάσει αύριο από MRI για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του και το χρονικό διάστημα στο οποίο θα χρειαστεί να μείνει εκτός για να ξεπεραστεί.

Λογικά, χάνει τον επαναληπτικό με την Στουρμ Γκρατς, όμως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει για την ώρα, την χρονική περίοδο της απουσίας του. Άλλα σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα δεν φαίνεται να υπάρχουν στην ομάδα της Λάρνακας η οποία σήμερα σήμερα στις προπονήσεις. Χθες η τεχνική ηγεσία παραχωρήθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές μιας και επέστρεψαν στην Κύπρο αργά το απόγευμα της Παρασκευής και δικαιούνταν να πάρουν κάποιες ανάσες.

Από σήμερα, αρχίζει λοιπόν η δουλειά ενόψει και του επαναληπτικού, όπου το μόνο που θα πρέπει να κάνει η ΑΕΚ είναι να διαφυλάξει σωστά το εξαιρετικό προβάδισμα που έχει με το 2-0 του πρώτου αγώνα απέναντι στην Στουρμ και να σφραγίσει την πρόκριση στα πλέι οφ. Εκεί όπου είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει την Τρέντσιν Σλοβακίας, μιας και κέρδισε με 4-0 την Φέγενοορντ κάνοντας την μεγάλη έκπληξη.

Με τα δεδομένα αυτά η ομάδα του Αντόνι Ιραόλα έχει τα φόντα να εκπληρώσει τον μεγάλο στόχο των ομίλων για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Για την ώρα, όμως, θέλει να πηγαίνει βήμα-βήμα και πρώτα να τελειώσει τη δουλειά που ξεκίνησε στην Αυστρία και να πάρει την πρόκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ