aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒέρμπα: «Δεν συμφωνώ με όσους λένε…»

Βέρμπα: «Δεν συμφωνώ με όσους λένε…»

Ο προπονητής της Βικτόρια Πιλζέν Πάβελ Βέρμπα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ για το τι θα περιμένει στο γήπεδο, αλλά και για τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας του.

Οι δηλώσεις του:

«Η ΑΕΚ με εξέπληξε με την εικόνα της στον πρώτο αγώνα με πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία. Θεωρώ όμως ότι πλέον έχει την πίεση να σκοράρει και η εικόνα της θα είναι διαφορετική. Ο Πιλάρ δεν θα αγωνιστεί αύριο, ωστόσο έχουμε το ρόστερ και το βάθος για να αντικαταστήσουμε τον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή.

Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς οι εμπειρίες στους ομίλους τόσο του Champions League όσο και του Europa League. Από την άλλη όμως και η ΑΕΚ έχει Ισπανούς ποδοσφαιριστές με τις δικές τους παραστάσεις. Η προετοιμασία για τον δεύτερο αγώνα ήταν πιο ομαλή διότι είχαμε την ευκαιρία να αναλύσουμε τον αντίπαλο αφού τον αντιμετωπίσαμε.  Σίγουρα είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουμε στον πρώτο αγώνα και δεν συμφωνώ με όσους λένε ότι ήμασταν τυχεροί ή ουσιαστικοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ