aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒενγκέρ: «Προτεραιότητα η Άρσεναλ, δεν σκέφτομαι την Αγγλία»

Βενγκέρ: «Προτεραιότητα η Άρσεναλ, δεν σκέφτομαι την Αγγλία»

Η σημερινή συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Άρσεναλ με την Μπέρνλι, είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα για τον Αρσέν Βενγκέρ, λόγω του … εορταστικού κλίματος με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων του στον πάγκο του συλλόγου. Σε αυτό στάθηκε κυρίως ο Αλσατός, όπως και στα διάφορα σενάρια που τον εμπλέκουν με τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας.

«H αντοχή και το πάθος μου με βοήθησαν περισσότερο, αλλά και η διοίκηση επίσης που ‘κόλλησε’ σε μένα, γι’ αυτό και πιστεύω πως ο σύλλογος έχει γενναιότητα. Αυτή είναι μόνο μια από τις αξίες αυτού του κλαμπ και έχουμε δείξει στο πέρασμα των χρόνων πως μπορούμε μαζί να πορευόμαστε. Αυτή είναι η ποιότητα που βγαίνει μέσα από καλές και κακές στιγμές στις οποίες παλέψαμε μαζί», ήταν το σχολίο του Αλσατού τεχνικού, ο οποίος τιμήθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου για την 20ετή παρουσία του στον πάγκο και για τα όσα έχει προσφέρει στους Λονδρέζους.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε και για:

Το μέλλον του στον σύλλογο: «Δεν γνωρίζω, το πάθος μου για το παιχνίδι παραμένει αλλά έχω την διάθεση να είμαι αύριο καλύτερος απ’ ότι χθες. Ο τρόπος που προπονώ σήμερα δεν είναι ο ίδιος σε σχέση με πέντε χρόνια πριν. Το πόσο πολύ μπορώ να αντέξω, δεν ξέρω. Δεν αποκλείω τίποτα γιατί θέλω να δουλεύω και να το κάνω καλά. Αποδέχομαι βέβαια ότι μπορεί να τελειώσω και αύριο, δεν περιμένεις μια σχέση αγάπης να κρατήσει για πάντα».

Την  εθνική Αγγλίας: «Η προτεραιότητα μου είναι να μείνω στην Άρσεναλ. Αυτή ήταν πάντα η ομάδα μου. Αν είμαι ελεύθερος μια μέρα, γιατί όχι; Aλλά είμαι συγκεντρωμένος στην δουλειά μου».

Τα αγωνιστικά νέα της Άρσεναλ: «Ο Ολιβιέ (Ζιρού) δεν θα αγωνιστεί. Ο Φρανσίς Κοκλέν φαίνεται πολύ καλύτερα πλέον από όσο περιμέναμε. Θα δοκιμαστεί σήμερα, αν και σκέφτομαι πως δεν θα είναι έτοιμος την Κυριακή. Το γόνατο του δεν ήταν τόσο τραυματισμένο όσο πιστεύαμε, και ο ίδιος θέλει να ξεκινήσει βασικός, πρέπει όμως να είμαστε προσεκτικοί. Έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ