aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒενγκέρ: «Να γίνεται το Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε δύο χρόνια»

Βενγκέρ: «Να γίνεται το Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε δύο χρόνια»

Έχοντας αναλάβει πόστο στο τμήμα ανάπτυξης της FIFA το 2019, ο Αρσέν Βενγκέρ διατύπωσε μία αρκετά ριζοσπαστική ιδέα αναφορικά με την διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Πρέπει να διεξάγονται μόνο διοργανώσεις ουσίας, να βγουν όλες οι άλλες διοργανώσεις εκτός» σχολίασε στο beIN Sports, εξηγώντας πως «αν δείτε τα ρόστερ στα Παγκόσμια Κύπελλα, οι ομάδες έχουν παίκτες 27 και 28 ετών. Με το τουρνουά να γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια, υπάρχουν λίγες πιθανότητες να κατακτήσεις ένα τρόπαιο καθώς όταν γίνει ξανά θα είσαι 32 ή 33. Θα έπρεπε να γίνεται το Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε διετία».

Στο παρελθόν, ο Αλσατός είχε τονίσει την άποψή του πως θα έπρεπε να καταργηθεί το Nations League. «Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει τι διακύβευμα υπάρχει στους αγώνες και να γίνονται μόνο ματς με νόημα».

Επιπλέον, ο Βενγκέρ αναφέρθηκε στο θέμα των προκριματικών, προτείνοντας να γίνονται όλα σε έναν μήνα (!) ή σε δύο… δόσεις, τον Οκτώβριο και τον Φεβρουάριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ