aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΒενγκέρ: «Έφτασα κοντά στο να παραιτηθώ από την Άρσεναλ»

Βενγκέρ: «Έφτασα κοντά στο να παραιτηθώ από την Άρσεναλ»

Πολύ κοντά στο να υποβάλει τη παραίτηση του στη διοίκηση της Άρσεναλ βρέθηκε για πρώτη φορά ο προπονητής της Αρσεν Βενγκέρ, πριν τελικώς υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο, κάτι το οποίο αποκάλυψε με δηλώσεις του στο περιθώριο της παρουσίας του σε Μέσο της Γαλλικής τηλεόρασης.

«Για πρώτη φορά ήρθα πολύ κοντά στο σημείο να παραιτηθώ και πρέπει να σας πω οτι δίστασα να υπογράψω την ανανέωση του συμβολαίου, το οποίο μου προτάθηκε», δήλωσε ο 67χρονος σε μια δήλωση η οποία αναμένεται να συζητηθεί. 

«Βρίσκομαι στην Άρσεναλ εδώ και 21 χρόνια και πάντοτε αναρωτιέμαι εάν πρέπει να συνεχίσω να είμαι εγώ αυτός ο οποίος θα είναι στην τεχνική ηγεσία. Οφείλω πάντως να παραδεχτώ πως την περασμένη σεζόν τα πήγαμε πάρα πολύ άσχημα, κάτι το οποίο με επηρέασε σε μεγάλο βαθμό», κατέληξε ο Αλσατός. 

Πολλοί είναι οι φίλαθλοι, αλλά και παλιοί παίκτες των «κανονιέρηδων», οι οποίοι ήθελαν να αποχωρήσει ο Βενγκέρ από το τιμόνι του συλλόγου, όμως μετά και την νίκη επί της Τσέλσι στον τελικό του FA Cup ( το τρίτο σε τέσσερα χρόνια), οι ιθύνοντες τον κάλεσαν να υπογράψει επέκταση της συνεργασίας τους για άλλα δυο έτη, βάζοντας έτσι τέλος σε όλα τα σενάρια αποχώρησής του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ