aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΒέλγιο όπως… Ελλάδα: Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών μετά τα σοκαριστικά επεισόδια στη Λιέγη!

Βέλγιο όπως… Ελλάδα: Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών μετά τα σοκαριστικά επεισόδια στη Λιέγη!

Κάτι από… Ελλάδα θυμίζει από χθες (5/12) το ποδόσφαιρο στο Βέλγιο!

Το ντέρμπι Σταντάρ Λιέγης-Σαρλερουά ολοκληρώθηκε άδοξα, με οπαδούς των γηπεδούχων να μετατρέπουν σε πολεμικό πεδίο το γήπεδο, εξαγριωμένοι από το 0-3 και τον διαιτητή να αναγκάζεται να προχωρήσει στην οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

Οι εικόνες από την εισβολή των οπαδών στο γήπεδο και τα άγρια επεισόδια κάνουν τον γύρο της Ευρώπης και έφεραν, μάλιστα, την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου να βάλει στοπ στις μετακινήσεις των φιλοξενούμενων οπαδών μέχρι το τέλος της σεζόν!

Άλλωστε, φέτος ειδικά, στο Βέλγιο έχουμε διαδοχικά επεισόδια στα γήπεδα. Την Κυριακή (5/12), άλλωστε, υπήρξαν επεισόδια τόσο στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Αντβέρπ με την Μπέερσχοτ όσο και αυτής της Σαρλερουά με αντίπαλο τη Σταντάρ Λιέγης.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά από συνεννόηση, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να μην επιτρέψει την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών σε όλους τους αγώνες της Pro League (Jupiler Pro League, 1B Pro League και Croky Cup) από την επόμενη αγωνιστική μέχρι το τέλος του ημερολογιακού έτους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ